آیا تصاویر را نمی بینید؟ اگر قادر به دیدن تصاویرخبرنامه در سیستم خود نیستید، لطفاَ در اینجا مشاهده فرمایید.

شماره هفتاد و نهم - تیر ماه 1402

اخبار

سومین جلسه کمیته راهبردی هشتمین کنفرانس بین المللی آموزش مهندسی ایران

شرکت کنندگان از راست به چپ، ردیف اول: جبارعلی ذاکری، حسن ظهور، عباس بازرگان، فاطمه مهدیزاده، حسین معماریان، محمود یعقوبی، علی اشرفی زاده، ردیف دوم: حسین ساسانی، محمدامیر قنادی، سیدعلی اکبر صفوی، محسن صنیعی، محمود مهرداد شکریه، حسین سرپولکی و ردیف سوم: تورج محمدی، حبیب رجبی مشهدی، بابک بنکدارپور، حمیدرضا حیدری، محمد شکرچی زاده، جلال اکبری

سومین جلسه کمیته راهبردی هشتمین کنفرانس بین المللی آموزش مهندسی ایران که در 15 و 16 آبان ماه 1402 در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد، در 31 تیرماه به صورت برخط برگزار شد. 

در این جلسه پس از ارائه گزارش اقدامات انجام شده توسط دکتر حمیدرضا حیدری دبیر اجرایی کنفرانس، در خصوص موارد زیر بحث و تبادل نظر شد و حاضرین در جلسه، نکات خوب و ارزشمندی را مطرح کردند:

- تصمیم گیری در خصوص:

  •  برنامه های کنفرانس
  •   سخنرانان کلیدی کنفرانس
  •   موضوعات کارگاه های آموزشی کنفرانس
  •   عناوین نشست های تخصصی کنفرانس

- کسب نظر اعضای کمیته درخصوص راهکارهای جذب حمایت های مالی

در آخر جلسه نیز دکتر جبارعلی ذاکری، دبیر کنفرانس، ضمن جمعبندی نظرات مطرح شده در جلسه، از حاضرین تشکر کردند. 

چهاردهمین مجمع عمومی عادی انجمن آموزش مهندسی ایران (نوبت دوم)

چهاردهمین مجمع عمومی عادی انجمن آموزش مهندسی ایران (نوبت دوم) در روز چهارشنبه 14 تیرماه از ساعت 9 تا 12 به صورت ترکیبی (حضوری و برخط) در سالن دکتر داوری اردکانی فرهنگستان علوم برگزار شد.

پس از سرود ملی جمهوری اسلامی و قرائت آیاتی از قرآن کریم و صحبت های مقدماتی دکتر علی اشرفی زاده، رئیس هیأت مدیره انجمن، مجمع با انتخاب هیأت رئیسه به شرح زیر آغاز شد:

- دکتر جعفر توفیقی به عنوان رئیس                         - دکتر امیرنادر عسکرپور به عنوان منشی

- دکتر عباس بازرگان به عنوان ناظر                           - دکتر محمود کمره ای به عنوان ناظر

سپس طبق دستور جلسه، موارد زير مورد بررسي و تصويب قرار گرفت:

- گزارش هیأت مدیره انجمن در مورد عملکرد سال 1401، توسط رئیس هیات مدیره ارائه شد.

- تراز مالی انجمن در سال 1401 و بودجه سال 1402 انجمن ارائه و مورد تصویب قرار گرفت.

- برنامه انجمن در سال 1402 که بر اساس برنامه راهبردی مصوب انجمن تدوین شده است ارائه و مورد تایید قرار گرفت.

- گزارش عملکرد و تراز مالی انجمن توسط دکتر محمود کمره ای، بازرس انجمن، مورد تایید قرارگرفت.

- افزایش حق عضویت سالیانه اعضای حقیقی پیوسته و وابسته انجمن به 300 هزار تومان، اعضای دانشجویی به 100 هزار تومان و اعضای حقوقی سطح چهار به دو میلیون تومان مورد تصویب قرار گرفت. 

در ادامه، تعدادی از شرکت کنندگان در مجمع، نظرات و پرسش های خود را مطرح کردند که بخشی از آن به شرح زیر بوده است:

دکتر عباس بازرگان: در مورد گزارش مجمع، کاش یک بند هم بود که نشان می ­داد این کوشش­ ها که یک سال طول کشید، چه اثری روی کیفیت نظام آموزش مهندسی گذاشته است.

دکتر محمود کمره ­ای: انجمن به زمینه­ های جدید آموزش مهندسی مانند هوش مصنوعی در سخنرانی­ هایش بیشتر توجه کند.

دکتر امیرنادر عسکرپور: آیا انجمن یک جهت گیری کلی در سال 1402 دارد؟

دکتر بابک بنکدارپور: انجمن از محل حق عضویت اعضای شاخه ها، به شاخه ­ها کمک مالی ­کند.

مهندس حسین ساسانی: انجمن باید در عمل اجازه به بخش خصوصی و شرکت ­ها دهد تا بیایند با انجمن همکاری کنند.

دکتر محمدحسن کرمی: آیا انجمن، شاخه هایی از دانشگاه آزاد دارد؟ از دانشگاه آزاد، نه در هیأت مدیره، نه در مسئولین اجرایی و نه در پنل­ ها تا کنون ندیده ام.

دکتر محمدحسن سعیدی: آیین نامه های انجمن که 2 سال از عمرشان گذشته است، بازنگری شوند.

دکتر محمدجواد عابدینی: در پایان سال، پرسشنامه ­ای در سطح دانشگاه­ های کشور ارسال شود و سنجیده شود که دانشجویان که مخاطب اصلی انجمن هستند چه تأثیری از آموزش مهندسی و فعالیت های انجمن داشته­ اند.

دکتر لیلا زرگرزاده: پیشنهاد می شود هر سال  جشنواره تجربه زیسته و روش های یاددهی- یادگیری برگزار ­شود.

 فایل پاورپوینت گزارش عملکرد سال 1401 و برنامه اجرایی سال 1402 انجمن ارائه شده توسط دکتر علی اشرفی زاده از اینجا قابل دریافت است.  

عکس های مجمع از اینجا و کلیپ مجمع با کلیک روی تصویر فوق قابل مشاهده است.

انجمن، مراتب تشکر خود را از اعضای محترم مشارکت کننده در این رویداد مهم ابراز می دارد.

سخنرانی «مهندسی برای بی آبی» برگزار شد.

انجمن آموزش مهندسی ایران، سخنرانی «مهندسی برای بی آبی» را با ارائه دکتر بنفشه زهرایی دانشیار دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تهران و رئیس کارگروه ارتقای سواد آبی انجمن، در تاریخ 14 تیر 1402 به صورت ترکیبی (حضوری و برخط)، بعد از مجمع برگزار کرد. در پایان، لوح تقدیر توسط دکتر علی اشرفی زاده، رئیس هیأت مدیره انجمن به ایشان تقدیم شد.

فایل پاورپوینت                          فیلم سخنرانی

جلسه تعدادی از اعضای کمیته مشاوران صنعتی انجمن با انجمن اَپِک

این جلسه در تاریخ 8 تیر ماه در انجمن اپک (انجمن شرکت های مهندسی و پیمانکاری نفت، گاز و پتروشیمی) برگزار شد. دو طرف ضمن معرفی انجمن مربوطه، پتانسیل­ های همکاری­ های مشترک را بررسی نمودند و مقرر شد در جهت شروع این همکاری ­ها، پیش ­نویس تفاهم­نامه بین طرفین مبادله شود تا پس از بررسی، نهایی و امضا شود. ضمنا مقرر شد از ظرفیت انجمن اپک برای معرفی هرچه بیشتر انجمن آموزش مهندسی استفاده شود. 

وبینار دکتر طاهری در IFEES برگزار شد.

دکتر علیرضا طاهری، استادیار دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف، وبینار با موضوع «Impacts of Social Robots on Improving the Quality of Life in Children with Special Needs»  را در روز چهارشنبه 7 تیرماه 1402 در IFEES  ارائه دادند.

ویدئوی وبینار با کلیک روی تصویر زیر قابل مشاهده است.

وضعیت کار داوطلبانه انجمن در سال 1401

آمار کار داوطلبانه انجمن در سال 1401 در گزارش مجمع امسال به شرح زیر ارائه شد:

نتایج نظرسنجی از اعضای انجمن در خصوص عملکرد انجمن در سال 1401

     گزارش کامل نظرسنجی از اعضای انجمن در خصوص عملکرد انجمن در سال 1401 از اینجا قابل مشاهده است. تحلیل این نظرسنجی در شماره بعدی خبرنامه خواهد آمد.

انتخاب بازرس انجمن به عنوان استاد ممتاز دانشگاه تهران

به گزارش روابط‌ عمومی دانشکدگان فنی، دکتر محمود کمره‌ای، استاد دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشکدگان فنی و بازرس انجمن آموزش مهندسی ایران، به کسب عنوان «استاد ممتاز» دانشگاه تهران نایل شدند.

 مشروح این خبر از اینجا قابل دریافت است.

انجمن، این انتخاب شایسته را به دکتر محمود کمره ای تبریک می گوید و برای ایشان سلامت، عمر طولانی با عزت و توفیق روزافزون آرزومند است.

مسابقه تجربیات دستیاران آموزشی

مسابقه تجربیات دستیاران آموزشی با هدف گردآوری و تدوین تجربیات دانشجویان از دستیاری آموزشی درس های فنی مهندسی، تشویق آنها به شرکت در کنفرانس های دو سالانه آموزش مهندسی ایران و آشنایی با فعالیت های انجمن آموزش مهندسی ایران برگزار می شود.

محورهای مسابقه عبارتند از:

  •  شرح تفصیلی تجربیات اجرا شده
  •  ایده‌هایی در ارائه حل‌تمرین ­ها و تولید محتوا نظیر انیمیشن، شبیه‌سازی و ویدئو

مخاطبان:

کلیه دانشجویان رشته های فنی و مهندسی (داشتن تجربه دستیاری الزامی نیست.)

مهلت ارسال آثار: 1 شهریورماه        

برای اطلاع از شیوه تهیه آثار، ملاک های ارزیابی، نحوه تقدیر و اطلاعات بیشتر، شیوه نامه برگزاری مسابقه را در اینجا ملاحظه نمایید.

ارسال آثار

جذب نیرو برای دبیرخانه انجمن

انجمن آموزش مهندسی ایران برای تکمیل نیروی اداری خود، درصدد جذب نیروی فعال و علاقه مند خانم با مدرک کارشناسی و یا کارشناسی ارشد برای فعالیت به صورت تمام وقت است. حقوق و مزایا طبق قوانین وزارت کار خواهد بود. متقاضیان می توانند از طریق این فرم، درخواست خود را ارسال نمایند. متقاضی باید ساکن تهران باشد و داشتن معرف نیز الزامی است.

تازه های کنفرانس

هشتمین کنفرانس بین‌المللی آموزش مهندسی ایران در تاریخ 15 الی 16 آبان ماه سال 1402 در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد. شعار کنفرانس «آموزش مهندسی؛ جایگاه، نیازها و اولویت ها» است که سعی خواهد شد ضمن رصد وضعیت و جایگاه کنونی آموزش مهندسی، نیازها و راهکارهای عملی برای رشد کیفی آموزش مهندسی در کشورمان پیشنهاد شود. محورهای اصلی کنفرانس در اینجا قابل مشاهده است.

سایر اطلاعات لازم در خصوص کنفرانس شامل تاریخ ­های کلیدی، برنامه­ ها، راهنمای نگارش و ارسال مقالات، شرایط ثبت نام و کلیه اخبار مربوط، در سایت کنفرانس به آدرس iseec.ir در دسترس محققین و علاقه­ مندان حوزه آموزش مهندسی قرار گرفته است.

مهلت ارسال مقاله تا 30 مرداد ماه است.

مشاهده پوستر کنفرانس

پایگاه داده در موضوع آموزش مهندسی

در برنامه اجرايی انجمن آموزش مهندسی ايران، يكی از وظايفی كه به عهده كميته ارتباطات و انتشارات انجمن است، تهيه پايگاه داده از كتاب ها و تأليفات جدید و مهم در حوزه آموزش مهندسی است. اين داده ها به صورت روزآمد گردآوری و در برخی از شماره­ های خبرنامه منتشر شده و در وبگاه انجمن هم جهت مراجعه و استفاده پژوهشگران و علاقمندان قرار می­ گيرد.

در اين شماره خبرنامه، به ارائه اطلاعات تعدادی ‌مقاله و کتاب جدید مرتبط با آموزش مهندسی می ­پردازيم. اعضای انجمن اگر علاقه ­مند به مطالعه متن كامل هر يک از مقاله ها باشند، می توانند­ درخواست خود را همراه با عنوان مقاله از طريق ايميل به دبيرخانه انجمن ارسال نمایند. در صورتی که منع قانونی وجود نداشته باشد، انجمن نهایت تلاش خود را برای تهیه فایل پی دی اف این مقاله ها به کار خواهد برد.

1. برخی از مقاله های منتشره در حوزه آموزش مهندسی

منبع: گوگل اسكولار https://scholar.google.com

2. برخی از كتاب های منتشره در حوزه آموزش مهندسی

منبع: پايگاه جهانی منابع كتابخانه ­ها https://www.worldcat.org

****

مسئول تدوین این بخش: دکتر حمید مهدیقلی، استاد دانشگاه صنعتی شریف و عضو کمیته ارتباطات و انتشارات انجمن

پرسش های متداول

سوال 55- معیارهای ارزش­ گذاری کیفی مقالات علمی و ترتیب اهمیت آن ها چیست؟

از جمله معیارهای مهم می ­توان به ضریب تأثیر مجله علمی، میزان ارجاعات به مقاله، کاربردی بودن مقاله در صنایع کشور و جایگاه حوزه موضوعی مقاله در پژوهش ­های روز دنیا اشاره کرد. در خصوص میزان اهمیت هر یک از این معیارها نظرات متفاوتی وجود دارد. بنابر یک نظریه، کاربردی بودن مقاله در صنایع کشور مهم­ترین معیار است در صورتی که در نظریه دیگر از دیدگاه استادان دانشگاه­ ها، به­ روز بودن موضوع مقاله نسبت به پژوهش ­های روز دنیا و تحقیق درباره مسائل جدید، مهم­ترین معیار است. میزان ارجاعات به یک مقاله نیز معیاری مهم ­تر از ضریب تأثیر مجله علمی است که مقاله در آن چاپ شده است. البته بررسی کیفی محتوای مقالات توسط متخصصان در صنعت یا دانشگاه، همواره بر استفاده از شاخص­ های کمی ارجحیت دارد، اما در صورتی که این امر در مواردی میسر نشود، می ­توان از معیارهای کمی اصلاح شده با نظر متخصصان استفاده کرد.

منبع:

 صادق جلالی، مرتضی مجرد، حسین معماریان و محمود شاه آبادی . "کارایی سنجش علمی بر اساس شاخص مقاله در نظام آموزش فنی ـ مهندسی ایران." فصلنامه آموزش مهندسی ایران 19، 75 (1396): 75-101.

 علاقه مندان می توانند به دو صورت زیر در بخش پرسش های متداول تدریس مشارکت داشته باشند:
1- ارسال پرسش های خود از طریق ایمیل (info@isee.ir) به منظور پاسخگویی توسط متخصصین
2- ارسال مطالب مفید از منابع معتبر داخلی و خارجی به صورت پرسش و پاسخ برای درج در خبرنامه

مسئول تدوین بخش سوالات: دکتر هدی رودکی، نایب رئیس کمیته ارزشیابی آموزش مهندسی

اخبار شاخه های انجمن

شاخه دانشگاه تهران (کرسی یونسکو در آموزش مهندسی)

سخنرانی «بررسی علل بی انگیزگی آموزشی دانشجویان مهندسی» برگزار شد.

سخنرانی دکتر حسین معماریان، رئیس کرسی یونسکو در آموزش مهندسی در جلسه مشترک شورای راهبردی کرسی و شاخه انجمن آموزش مهندسی ایران در دانشگاه تهران با عنوان «چالش های پساکرونای آموزش مهندسی ایران» در 31 خردادماه برگزارشد. در این جلسه ایشان با طرح دو سؤال: «چرا انگیزه دانشجویان به شرکت در فعالیت های آموزشی کمتر شده است؟» و «برای برطرف کردن این چالش ها چه باید کرد؟»، نتایج بررسی های چند سالۀ کرسی یونسکو در این زمینه را ارائه دادند.

فیلم سخنرانی دکتر معماریان، از اینجا قابل دسترسی است.

شاخه دانشگاه صنعتی امیرکبیر

اهم فعالیت های شاخه انجمن  در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در تیرماه به شرح زیر بوده است:

- برگزاری جلسات شورای شاخه بصورت یک هفته در میان

ادامه فعالیت 5 کارگروه با عناوین زیر:

  • کارگروه مدیریت و برنامه ریزی
  • کارگروه استفاده از تجربیات دوران کرونا در دوران پسا کرونا
  • کارگروه ارزیابی
  • کارگروه به روز رسانی برنامه های آموزشی دانشگاه
  • کارگروه اصلاح ساختار فیزیکی و امکانات آموزشی کلاس های دانشگاه

- فعالیت های شورای شاخه در راستای توانمندسازی آموزشی اعضاء هیأت علمی دانشگاه:

برگزاری وبینارآموزشی با عنوان «از آموزش فعال تا دانش پژوهی تدریس - یادگیری در آموزش مهندسی» توسط دکتر عباس بازرگان در 12 تیرماه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر

شاخه دانشگاه علم و صنعت ایران

پیگیری امور برگزاری هشتمین کنفرانس بین المللی آموزش مهندسی ایران

فعالیت شاخه در این ماه نیز، پیگیری امور برگزاری هشتمین کنفرانس بین المللی آموزش مهندسی ایران و همچنین برگزاری جلسه کمیته راهبردی کنفرانس بوده است.

شاخه دانشگاه فردوسی مشهد

سخنرانی «ChatGPT در آموزش مهندسی: فرصت ها و تهدیدها» برگزار شد.

شاخه انجمن در دانشگاه فردوسی مشهد وبینار «ChatGPT در آموزش مهندسی: فرصت ها و تهدیدها» را با سخنرانی دکتر سعید ابریشمی، دانشیار گروه مهندسی کامپیوتر دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد در تاریخ 25 تیر ماه به صورت ترکیبی (حضوری و برخط) برگزار کرد. در این سخنرانی، حدود 50 نفر در محیط برخط و حدود 70 نفر به صورت حضوری، شرکت کردند.

برای مشاهده ویدئوی سخنرانی، اینجا کلیک کنید.

خلاصه موضوعات طرح شده در جلسه هیأت مدیره و کمیته های انجمن در تیر

هیأت مدیره - 1402/04/26

- بررسی تفاهم نامه با فصلنامه آموزش مهندسی ایران

- تبادل نظر در مورد همکاری با دانشگاه اراک و شرکت گداختار

- ارائه گزارش نظرسنجی از اعضا در مورد عملکرد انجمن در سال 1401

-  ارائه چند پیشنهاد و گزارش در مورد کمیته دانشجویی، توسط مهندس جمال کزازی رئیس کمیته

- پیگیری موضوع نظام امتیازدهی باشگاه امتیازی انجمن با حضور دکتر هادی علی اکبریان مسئول این برنامه 

کمیته برنامه ریزی و پایش دستاوردها - 1402/04/07

- بحث و تبادل نظر در خصوص چگونگی انجام برنامه «پایش کیفیت وضع موجود آموزش مهندسی» در دانشگاه های کشور

- گفتگو پیرامون شکل برنامه های اجرایی انجمن

کمیته ارتباطات و انتشارات - 1402/04/03

- مرور و تبادل نظر مجدد برنامه اجرایی سال 1402 کمیته 

- تبادل نظر در مورد تهیه پادکست

کمیته توسعه عضویت و شاخه های انجمن - 1402/04/21

- معرفی دکتر مهکامه شربتدار، عضو حدید کمیته

- تبادل نظر مهندس مرتضی مخلص آبادی (عضو کمیته مشاوران صنعتی انجمن) با اعضای کمیته در خصوص چگونگی افزایش تعداد اعضای حقیقی و حقوقی از صنعت 

- بررسی چگونگی اجرای پیشنهاد دکتر سید محمد حسین سیادتی در مورد ارائه کلیپ هایی از سوی اعضای انجمن برای تشویق عضویت در انجمن

کمیته جوایز - 1402/04/20

- بحث و تبادل نظر در خصوص روند اجرا و مشکلات پیش روی رویداد انتخاب استاد برجسته آموزش مهندسی

- ویرایش فرم داوری مسابقه تجربیات دستیاران آموزشی با حضور مهندس جمال کزازی دبیر مسابقه

کمیته مشاوران صنعتی انجمن - 1402/04/25

جلسه به صورت حضوری در دفتر شرکت «نوین دانش آینده» و همچنین به صورت برخط برگزار شد.

- گزارش مهندس کاوندی از جلسه با شاخه انجمن در دانشگاه علم و صنعت برای نشست ارتباط با صنعت دانشگاه در کنفرانس

- گزارش دکتر حیدری (مدیر اجرایی کنفرانس هشتم) پیرامون محتوای نشست های کنفرانس

-  گزارش دکتر عزیزپور از جلسه با شرکت اپک

کمیته ارزشیابی آموزش مهندسی - 1402/04/24

- تبادل نظر در مورد پیشنهاد کمیته فعالیت های آموزشی و تخصصی انجمن در خصوص تدوین فرم ارزیابی کمیته ها

- بازنگری سرفصل درس روش تحقیق در مهندسی

- گزارش دکتر دادرس در مورد طرح پژوهشی «ارتقاء مهارت های نوشتاری دانشجویان»، به اجرا در آمده در دانشکده روان شناسی دانشگاه تهران

- ارائه چکیده سخنرانی دکتر سید وحید فقیهی توسط دکتر شفاعت

کمیته فعالیت های آموزشی و تخصصی - 1402/04/27

- پیگیری تهیه پرسشنامه ارزیابی عملکرد کمیته ها

- بحث و گفت و گو در خصوص راه اندازی مراکز تعالی تدریس در سطح دانشگاه های کشور

- سخنرانی دکتر حسن بلورچی درباره درس های آموزش روش علمی، ساینس، فلسفه و تفکر نقادانه

معرفی اعضای مادام العمر

https://www.classmarker.com/

انجمن مفتخر است اعلام نماید در این ماه مهندس کاوه اشکشی، دکتر سیروس زمانی، مهندس علیرضا شیرازی نژاد، دکتر فرهاد شریف، دکتر حسن ظهور، دکتر الهه مرادی، دکتر علی مقداری، دکتر ابراهیم مقیمی و دکتر زانیار میرزایی به عضویت مادام العمر انجمن درآمدند. 

                         فهرست اعضای مادام العمر انجمن      

 

اطلاع رسانی

فراخوان جایزه دکتر قریب

انجمن ایرانی اخلاق در علوم و فناوری با هدف اعتلای اخلاق در جامعه علمی هر دو سال یک بار در روز درگذشت استاد دکتر محمد قریب (یکم بهمن ماه)، طی مراسمی جوایزی با عنوان "جایزۀ استاد دکتر محمد قریب" به پیشگامان، صاحبنظران و فعالان حوزه های مختلف علمی، هنری و ورزشی که در سطح جامعه به اخلاق مداری شهره باشند، اهدا می نماید.
از این رو، دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی، فرهنگستان ها، انجمن های علمی و حرفه ای، بنیادها و مؤسسات و تشکل های علمی که مجوز از وزارتخانه های "علوم و تحقیقات و فناوری"،"بهداشت و درمان و آموزش پزشکی" و "فرهنگ و ارشاد اسلامی" دارند می توانند به طور رسمی نامزدهای مورد نظر خود را به دبیرخانه جایزه پیشنهاد دهند.
تقویم اجرایی
مهلت معرفی نامزدها: پایان شهریورماه 1402
داوری و اعلام افراد برگزیده: 30 آذرماه 1402

سایت و سامانه جایزه دکتر محمد قریب

اعضای هیأت مدیره، بازرسان و مشاوران انجمن

اعضای هیأت مدیره: علی اشرفی زاده (رئیس)، عباس بازرگان، جعفر توفیقی، ملودی خادم ثامنی، رامتین خسروی، سعید سهراب پور، محمد شکرچی زاده، امیرنادر عسکرپور و حسین معماریان (خزانه دار) 

مشاوران عالی: پرویز جبه دار مارالانی و رضا فرجی دانا

بازرسان: محمود کمره ای، محمود موسوی مشهدی و مسعود یحیایی (بازرس علی البدل) 

اعضای کمیته ها، کارگروه، مدیران و دبیران

کمیته ارتباطات و انتشاراتمحمود اژدری، مجید بازارگان (نایب رئیس)، صادق جلالی (دبیر)، علیرضا دولت آبادی، مریم قصاب زاده، نصرت ا... گرانپایه (رئیس)، مجتبی محمدی، حمید مهدیقلی، سارا نظیف

کمیته ارزشیابی آموزش مهندسی: عباس بازرگان، اکرم حسینیان، حمیدرضا حیدری، محمد دادرس (رئیس)، هدی رودکی (نایب رئیس)، علی شفاعت (دبیر)، شهره فاطمی، حسین معماریان، محمود موسوی مشهدی، مرتضی یوسف صنعتی

کمیته ارکان و منابع انسانی: علی اشرفی زاده، محمدحسن پنجه شاهی، پرویز جبه دار مارالانی (نایب رئیس)، محمدحسن سعیدی (دبیر)، سعید سهراب پور، حسن طاهری، رضا فرجی دانا (رئیس)، محمود کمره ای، کیوان نارویی، محمود یعقوبی

کمیته برنامه ریزی و پایش دستاوردها: حمیدرضا احدی (نایب رئیس)، محمود احمدیان، حسینعلی پاکروان، جعفر توفیقی، مسعود حجت، محمد امین حجتی کرمانی، حسین ساسانی (رئیس)، ناصر صادقیان (دبیر)، جلال نظر زاده

کمیته توسعه عضویت و شاخه های انجمن: عباس ابراهیمی (رئیس)، غلامرضا پازوکی، خسرو جعفرپور، امین جعفری رامیانی، فهیمه حوری آباد صبور (دبیر)، مهکامه شربتدار، محسن صنیعی، هادی علی اکبریان، آدرینه ملک خاچاطوریان (نایب رئیس)، بهرام ودودی مفید 

کمیته جوایز: سید نظام الدین اشرفی زاده (نایب رئیس)، محمد علی رستم پور، امیرنادر عسکرپور (دبیر)، سینا کشاورز کاظمیان، محمد ملک پور، معصومه نصیری کناری، ابراهیم واشقانی فراهانی (رئیس)

کمیته دانشجویی: محمدرضا بشارتی، سمیرا جعفرزاده، مرضیه خواجه علی، نیلوفر دینی، عرفان رئوفی (نایب رئیس)، محمد فراهانی (دبیر)، جمال کزازی (رئیس)، محمد مهدی محب علی، علی مه آبادی

کمیته فعالیت های آموزشی و تخصصی: جلال اکبری، مهرداد تقی زاده منظری (دبیر)، زهرا رشیدی، بابک سیف (نایب رئیس)، محمدجواد عابدینی (رئیس)، سونا قلی زاده، امیررضا مسعودی، اسماعیل مسگرپور، زهرا نصراللهی

کمیته مشاوران صنعتی انجمن: هادی اسکندر، روزبه باقری، جبار علی ذاکری، آرین زرگامی، رحمت ستوده قره باغ، محسن سلطانپور (رئیس)، هدایت عزیزپور (دبیر)، جلال کاوندی (نایب رئیس)، مرتضی مخلص آبادی فراهانی، مسعود یحیایی

 کمیته همکاری های بین الملل: فیروز بختیاری نژاد، محمودرضا دلاور، مسعود دهقانی، رضا حسینی ابرده، سید محسن حائری، علیرضا شیرازی نژاد (دبیر)، محمد کارآموز (رئیس)، افسانه سادات لاریمی، زانیار میرزایی

کارگروه ارتقای سواد آبی: بابک اکبری، جلال اکبری، محمد جواد امامی اسکاردی، سپیده امجد ایرانق، فائزه بابائی، مسعود بهبودیان، عباس جعفرپور، مرتضی حیدری مظفر، حمیدرضا حیدری نوقابی، محمد دادرس، محمودرضا دلاور، حاتم رامش، بنفشه زهرایی (رئیس)، محمد رحمانی، محمد سرائی، امید سقاپور، ابراهیم صالحی، سهراب صالحی، محمدجواد عابدینی، باقر عبدالملکی، علی عجمی، ابراهیم گشتاسبی راد، امیررضا محرابی، مجتبی محمدی، اسماعیل مسگرپور، ابراهیم مقیمی، سینا معتمدنیا، سمیه ملایی، حمید مهدیقلی، زهرا نصراللهی، رحیم نقی زاده، مجید نیک نژادی، محمد هاشم زاده، مریم برادران، امین حق نگهدار

مدیر اجرایی: لیلا شیربان

مدیر ارتباط با صنعتجلال کاوندی

مدیر امور بین الملل: مسعود دهقانی

مدیر امور شاخه های انجمن: افسانه مجری

سر دبیر مجله بین المللی پژوهش در آموزش مهندسی علی مقداری

دبیر برنامه منتوری: رامتین خسروی

دبیر سخنرانان برجسته:  نصرت ا... گرانپایه

دبیر نشان استاد برجسته: ابراهیم واشقانی فراهانی

دبیر برنامه رصد آموزش مهندسی:  امیرفرهاد نجفی

شورای شاخه ها

دانشگاه بوعلی سینا: جلال اکبری (رئیس)، عباس رمضانی (خزانه دار)، مهدی سخایی نیا (نایب رئیس) و  هاشم مظاهری (دبیر)

دانشگاه تربیت مدرس:  ابراهیم واشقانی فراهانی (مسئول راه اندازی)

دانشگاه تهران: آرش بهرامی (دبیر)، رامتین خسروی (نایب رئیس)، بنفشه زهرایی (رئیس) و حسین معماریان (خزانه دار)

دانشگاه شهید بهشتی: سید ابراهیم افجه ای (رئیس)، عباس پیرهادی (نایب رئیس)، علیرضا قلی پور (دبیر) و شکرا... کریمیان (خزانه دار)

دانشگاه شهید چمران اهواز: اسماعیل حجازی (خزانه دار)، کورش حیدری شیرازی (نایب رئیس)، محسن صنیعی (رئیس) و شهرزاد عجبی (دبیر)

دانشگاه شیراز: سید احمد انوار (نایب رئیس دوم)، دکتر علیرضا خیاطیان (دبیر)، محمود کریمی (خزانه دار)، مجتبی محزون (نایب رئیس اول) و محمود یعقوبی (رئیس)

دانشگاه صنعتی اصفهان: غلامعلی رئیسی اردلی (نایب رئیس)، حمیدرضا صفوی (رئیس)، سید مهران نحوی (خزانه دار) و امیر هاشمی (دبیر)

دانشگاه صنعتی امیرکبیر: دکتر بابک بنکدارپور (رئیس)، دکتر سید هادی طبائیان (نایب رئیس)، دکتر منصوره سلیمانی (خزانه دار) و مهندس ناهید شیخان (دبیر)   

دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی: حمید خالوزاده (دبیر)، محمد راوندی (رئیس)، حسام زندی (نایب رئیس) و  سید محمدحسین سیادتی (خزانه دار)

دانشگاه صنعتی شریفمحمد ایزدی (نایب رئیس دوم)، محمدعلی بیجارچی (دبیر)، مهرداد تقی زاده منظری (نایب رئیس اول)، علیرضا جهان تیغ (خزانه دار) و محمدحسن سعیدی (رئیس) 

دانشگاه علم و صنعت ایران: حمیدرضا حیدری (دبیر)، جبارعلی ذاکری (رئیس)، مجید طیرانی (نایب رئیس) و فاطمه مهدیزاده (خزانه دار)

دانشگاه فردوسی مشهد: مهدی پناهی (دبیر)، حبیب رجبی مشهدی (رئیس)، مجید علومی (خزانه دار) و عابدین واحدیان مظلوم (نایب رئیس)

دانشگاه فنی و حرفه ای: محمدمهدی عبداله زاده (نایب رئیس)، حمید غلامرضایی (دبیر)، محسن فضلوی (خزانه دار) و علیرضا معلم زاده (رئیس)

شناسه خبرنامه

مدیر مسئول: علی اشرفی زاده

هیأت تحریریه: سمیه چمانی، لیلا شیربان (سردبیر)، شروان عطایی و نصرت ا... گرانپایه

همکاران: سوگند محمدجعفری و فاطمه مهدیقلی

  * مسئولیت محتوای یادداشت ها بر عهده نویسندگان است.

تمدید عضویت

از اعضای محترمی که مدت عضویت ایشان در انجمن آموزش مهندسی ایران به پایان رسیده است درخواست می شود نسبت به تمدید عضویت خود از سایت انجمن اقدام فرمایند.

انجمن آموزش مهندسی ایران از تمامی استادان و پژوهشگران عضو انجمن دعوت می نماید برای غنی تر شدن محتوای علمی و تخصصی خبرنامه، تألیفات و ترجمه های مفید و ارزشمند در زمینه آموزش مهندسی را در قالب مقاله، یادداشت، پیشنهاد آموزشی و ... در اختیار انجمن قرار دهند، تا پس از بررسی توسط هیأت تحریریه، هم در وبگاه و هم در شماره های آتی خبرنامه درج شود.

 تهران، خیابان طالقانی (بین وصال و قدس)، شماره 429، طبقه اول، واحد 1؛         کدپستی: 1417713763؛ تلفن: 88992215؛ نمابر: 88953188؛ رایانامه: info@isee.ir؛           وبگاه: www.isee.ir.  تلگرام: https://t.me/anjomanisee   لینکدین: https://www.linkedin.com/in/isee-iran-515ba9188

                       

درصورتی که مایل به دریافت خبرنامه نیستید، لطفا از طریق ایمیل اطلاع دهید.

.

MailerLite