Goed nieuws! Samen met Karsten Tenten uit Zwaag hebben we een speciaal pick-up en drop-off punt ingericht voor de ondernemers van Hoorn. Zo gaat het in zijn werk:
Warenhuis Hoorn
Belangrijke mededeling!

Goed nieuws! Samen met Karsten Tenten uit Zwaag hebben we een speciaal pick-up en drop-off punt ingericht voor de ondernemers van Hoorn. Zo gaat het in zijn werk:


Winkel dicht? Breng je bestelling bij Karsten

Is jouw winkel noodgedwongen gesloten? Dan vragen we je om vanaf nu de bestellingen van het Warenhuis zelf te brengen naar Karsten Tenten op de Factorij 9 in Zwaag. Dit kan van ma t/m za tussen 08:00 en 17:00. De goederen ontvangst zit links van de roldeur, daar zit een deur met een deurbel, meld je aan en er komt iemand je spullen in ontvangst nemen. Zorg altijd voor een stevige verpakking met ordernummer, naam, adres en woonplaats.

Ook bezorgservice voor eigen bestellingen

Wanneer je eigen bestellingen vanuit je eigen winkel of webshop wilt laten bezorgen bieden we nu ook de mogelijkheid tot bezorgen dankzij de hulp van MD koeriers. Ook deze kun je afleveren bij Karsten Tenten. Hiervoor rekenen ze een speciaal tarief van €2 ex btw per bezorging binnen postcodegebied 16** en de rest van Noord-Holland €3. De rest van NL voor € 4,50. De verzending dien je zelf als ondernemer aan te melden en af te rekenen via het Warenhuis, gebruik hiervoor de volgende producten:


Nieuwe verzendmethode voor klanten

Pick Up Point Moeders wordt tijdelijk vervangen door het nieuwe Pick-Up-Point Karsten Tenten. Klanten kunnen nu kiezen voor deze nieuwe verzendmethode met de volgende omschrijving: 

"Pick Up Point Karsten Tenten, Factorij 9 Zwaag - open ma-za 08:00-17:00 - je ontvangt een e-mail wanneer de bestelling klaarligt."


We zijn Karsten Tenten erg dankbaar voor het beschikbaar stellen van deze prachtige locatie. Het personeel helpt zelfs mee met het bezorgen. Niet alleen nu maar ook eerder konden we hier al terecht om meer dan 2000 lokale Kerstpakketten in te pakken. 

Vragen? Neem contact op: info@warenhuishoorn.nl 

of 0229-288013

https://click.mailerlite.com/link/c/YT0xNTc3NjQ0ODExNjgxMjczNTA4JmM9dDZ1NSZiPTQ4MDczMjY1NSZkPWEydzN0NHA=.1TZFr1CRC3cS9axUFH0AjYL61PHsp0TAoftDxfyo1CQ