22 dagen, vertrek 17 oktober Bekijk deze e-mail in uw browser
Veilig cruisen vanuit Rotterdam naar de Caraïben met de Seadream I
22-daagse cruise, vertrek 17 oktober

Geachte   ,

De rederijen doen er alles aan om te zorgen voor een veilige omgeving aan boord van de schepen, zodat u weer met vertrouwen kunt cruisen. Rederij SeaDream Yacht Club is er meer dan klaar voor en heet u van harte welkom aan boord van het intieme, vijf sterren luxe jacht SeaDream I voor een Transatlantische oversteek naar Barbados. Een onvergetelijke ervaring waarbij u meerdere verwendagen op zee combineert met bezoeken aan prachtige steden. De omvang van de SeaDream I maakt het mogelijk om kleine havens te bezoeken die voor grotere schepen ontoegankelijk zijn. Stap aan boord en geniet 22 dagen lang van een onbezorgde reis! 

Bekijk of boek deze cruise
Veilig en vertrouwd op reis
  • Vertrek vanuit Nederland
  • Klein jacht, maximaal 112 passagiers 
  • Suites en openbare ruimtes worden elke dag ontsmet
  • Handgel beschikbaar in alle ruimtes
  • Ultimate Booking Assurance: mocht er een overheidsbeperking komen op reizen vanwege het coronavirus, dan garandeert de rederij u een volledige terugbetaling of voor 120% van het betaalde bedrag een krediet voor een toekomstige reis. Zelfs als er geen reisbeperking geldt en u wenst te annuleren, dan kan dit tot op de dag van vertrek zonder kosten waarna u een toekomstig krediet ontvangt van 100%. 
Welkom aan boord van de SeaDream I

De twinjachten van SeaDream met slechts 56 suites staan garant voor een verfijnde stijl van all-inclusive cruisen in informele sfeer. Onder de sterrenhemel eet u in open seating en geniet u van vijfsterrendiners en luxe cocktails. Uiteraard beschikt de SeaDream I over een uitstekend uitgeruste spa, een gym, zwembad, jacuzzi, pianobar, casino en bibliotheek. Ook tijdens de zeedagen zult u zich dus heel goed vermaken aan boord! 

Bij goed weer kunt u vanaf het kleine, drijvende platform achterop het schip gebruikmaken van de waterski- of snorkeluitrusting, de jetski's, surfboards of kayaks. Met maximaal 112 passagiers en bijna één-op-één persoonlijke service voelt het alsof u zich op een privéjacht bevindt. 

22-daagse cruise over de Atlantische Oceaan

Uw transatlantische oversteek begint in Rotterdam, waar u wordt ontvangen aan boord van de SeaDream I. Als de trossen los gaan zet uw schip koers naar het Engelse Portsmouth. Vervolgens geniet u van een aantal dagen op zee, om daarna aan te komen op bloemeneiland Madeira. Vanaf dit Portugese eiland vertrekt de SeaDream I richting de Caraïben. Uw eerste bestemming daar is het vulkanische eiland St. Vincent, onderdeel van de Grenadines, gevolgd door het kleine Mayreau. De eindbestemming van uw cruise is Bridgetown op het tropische eiland Barbados. Hier heeft u nog één overnachting voordat u terugvliegt naar Nederland. 

Bekijk het volledige vaarschema
Informatie & reserveringen

De cruise vindt plaats van 17 oktober tot en met 7 november 2020. U boekt al een tweepersoonssuite v.a. € 4.199,- per persoon. Dit bedrag is inclusief een overnachting in Bridgetown, transfers en een terugvlucht naar Amsterdam. 

Heeft u interesse in deze cruise? U kunt contact met ons opnemen via info@robinsoncruises.nl of per telefoon +31 (0)76 530 99 88.

Hartelijke groet,

Astrid Nouwens

Bekijk of boek deze cruise
Robinson Cruises

Liesbosstraat 2
4813 BD Breda
Nederland

facebook
+31(0)76 - 530 99 88
info@robinsoncruises.nl

Wilt u deze nieuwsbrief liever niet meer ontvangen?

Afmelden
Robinson Cruises maakt deel uit van de FST Group