Zdravo dragi moji!

Neka nam lepo počne ovo, još jedno avgustovsko kafenisanje. Kao što vidite, javljam vam se i ovog četvrtka, što znači da će naše newletter kafe biti svake sedmice, a ne svake druge kao da sada (sa povremenim prekidima).

Dala sam sebi opasno jak ritam, bez ikakve želje da sebi i/ili drugima nešto dokazujem. To radim da ne bih upala u neke dubioze od raspoloženja koje povremeno primećujem kod sebe i kod drugih ovih dana i meseci.

Nedavno sam odgledala jedan klip u kome sam čula nešto baš zanimljivo. Zatvorenici sa dugim zatvorskim kaznama mogu da ostanu "očuvani" u zatvoru i kada izaću iz njega, jedino ako su u njemu imali red, koristan rad, disciplinu i smisao zašto žive i čekaju dan kada će biti ponovo slobodni.

Ako bi to prevela na jezik moje bake Dragane, ona bi to objasnila ovako:

"Ako si danas ustala na levu nogu, onda se ispravi, uvuci stomak, stavi crveni karmin na usne i kreni da nešto korisno radiš."

Zato, sam ja u proteklih nedelju dana dala sve od sebe da se ispravim, uvučem stomak, i po kući sam nosim crveni karmin i radila svašta nešto korisno, a po najviše pisala, a u pauzama pričala.

~~~~~~~~~~~~~

Većina tekstova koje sam pisala bili su za klijente, a evo jednog koji sa vama delim javno i koji sam najavila kao nastavak priče o Novom Normalnom >>> Klik na link

U pauzama pisanja sam pričala i pričala, pa zato sa vama delim dve raspričane priče:

1. solo varijanta gde vam pričam o ekonomistima koje cenim i knjigama za preporuku 

2. duo varijanta sa meni vrlo dragom Karolinom Herbut, o finasijama, targetima i svačemu još zanimljivom.

Do novog kafenisanja... Uživajte! 💜


Marija Trifunović - Dobra vila vašeg biznisa

Content Writing Virtual Assistant

info@marija.be

www.marija.be
Ovaj email je poslat na  | Odjavi se sa liste | Prosledi email prijatelju
Powered by MailerLite