Hej alla härliga Föräldravrålare!

Det var ett tag sedan vi hördes sist – och mycket har hänt. De senaste dagarna har saker och ting ställts på sin spets, och det politiska klimatet i Sverige genomsyras av ovisshet.

För just som vi återhämtat oss efter det intensiva arbetet under supervalåret, och så smått börjat planera inför nästa års uppdrag och kampanjer, så släpptes bomben: regeringen vill utlysa extra val till riksdagen!

Nu ställer vi in siktet på den 22 mars och lägger fokus på att lyfta klimatfrågan ännu högre. Vi hoppas att ni alla är med oss och hjälper till att vråla högre än någonsin – för klimatets och barnens skull.

Vi har startat ett event på Facebook där vi löpande kommer uppdatera om vad som pågår och posta olika inlägg om varför det är så viktigt att låta det extra valet bli klimatets och barnens val.

Dela och sprid gärna eventet, så att så många som möjligt får upp ögonen för det extra valet och dess viktigaste fråga. Nu kör vi!

4 saker du kan göra nu:

1. Bjud in dina vänner till eventet Bli barnens röst för klimatet i extravalet 22 mars

2. Kolla in vår sammanställning över partiernas ståndpunkt i klimatfrågan.

3. Skriv en insändare till en lokaltidning på din ort, om varför klimatfrågan är så viktig!

4. Dela vår film Klimatfällan, som återigen blivit aktuell i och med det extra valet. 

Som vanligt når du oss på: info@foraldravralet.se

Till sist, stort tack för att du vill vråla med oss för att rädda klimatet. Vi är nu över 23 000 som vrålar för att våra politiker ska prioritera klimatfrågan. Tillsammans kan vi bli rösten som får politikerna att agera. Nu. 

Hälsningar från Andreas, Frida, Catarina, Jennie, Johan, Kajsa, Niki, Susanne och alla de andra i

Föräldravrålet

Vi är en grupp av oroade men beslutsamma föräldrar som driver Föräldravrålet, helt på vår fritid. De flesta av oss har aldrig träffats IRL. Vi organiserar oss i undergrupper och det finns också en mindre grupp som nu filar på planer för framtiden och håller i körriktningen. Har du tid och intresse och vill engagera dig mer, hör av dig på info@foraldravralet.se eller via Facebooksidan.

PS. Du kommer att höra från oss lite då och då under året. Om du inte vill ha dessa nyhetsbrev så hör dig på info@foraldravralet.se eller klicka på länken här nedanför.