Teva-Team - Asiakaskirje 9/2017

Teva-Team asiakaskirje - Syyskuu 2017

Kestävyys ja tyylikkyys yhdistyvät vetoketjuissa

Kun etsitään vetoketjua, jossa kestävyys ja laatu yhdistyvät tyylikkääseen muotoiluun, on Salmi-vetoketju oikea valinta. Niiden valmistuksessa on pyritty huomioimaan ympäristöystävällisyys, turvallisuus, sekä mekaaninen kestävyys, joiden osa-alueet on myös testattu standardien mukaisesti.
Salmi tarjoaa luotettavan ja asiakalähtöisen palvelun, jolla esimerkiksi vetoketjun vedin saadaan räätälöityä halutun mukaiseksi. Tämä tuo positiivista lisäarvoa brändin näkyvyyteen.
Teva-Team on ollut Salmi Oy:n yhteistyökumppani jo pitkään, ja ketjuasiakkaamme toimivat monella eri tuotannon alalla. Tunnettu virkavaatteiden valmistaja Topper Uniform käyttää Salmi vetoketjua omissa projekteissaan. Topperin kanssa esimerkiksi tehdään asiakasvetimiä, jotta vaatteet olisivat mahdollisemman yksilöityjä lopulliselle käyttäjälle.

Tutustu vetoketjuvalikoimaamme

Toimittajana työvaatevalmistuksessa

"Hankimme Teva-Teamiltä erityyppisiä kankaita ja muita tarvikkeita kuten mm. ompelulangat, napit, kumi- ja tarranauhat. Teva-Teamin henkilökunnalta löytyy palvelualttius: autetaan aina kun pystytään asiassa kuin asiassa. Tuotteiden asiantuntija-osaaminen näkyy selkeästi ongelmaratkaisussa, varsinkin työvaate alalla, jossa itse toimimme pääasiassa. Yhteistyö heidän kanssaan on miellyttävää kaikin puolin ja tuntuu tutulta ja turvalliselta työskennellä heidän kanssaan."

Topper Uniform, Kirsi Sormunen

Historiikki sarja 3/6: Tekstiilimarkkinoiden romahdus 1990

Neuvostoliiton romahtaminen 1990-luvun alussa pysäytti Suomen tekstiilimarkkinat hetkeksi kokonaan, ja alalla nähtiin lukemattomia konkursseja ja asiakkaiden katoa. Teva-Team pohti, että tuleen ei voi jäädä makaamaan, vaan yrityksen pitää tehdä rohkeita päätöksiä. Nämä silloiset muutokset ovat olleet edellytys sille, että yritys toimii edelleen.

 

Tykkää meistä Facebookissa

Teva-Team Oy - vuodesta 1988

myynti@teva-team.fi

(02) 2737 900

www.teva-team.fi 

Saat tämän viestin koska olet rekisteröitynyt verkkosivuillamme tai olet Teva-Team Oy:n asiakasrekisterissä.

Peruuta tilaus

MailerLite