Știai că avem pentru tine multe oferte noi și interesante pentru această vară de care încă nu ai aflat? Mai jos, ți-am pregătit o selecție de programe și destinații de vacanțe în străinătate pentru care încă mai poți aplica! 

Tabere de limbă engleză în Europa

Știai că limba engleză poate fi studiată nu doar în Marea Britanie sau SUA? Germania, Franța, Belgia, Spania, Austria, Italia și Elveția, de asemenea Olanda și Cehia sunt la dispoziția ta.

My British summer!

Te invităm în sezonul 2017 la taberele școlare din UK. Ești așteptat în Londra, Oxford, Cambridge sau poți opta pentru cochetul Brighton, situat pe însorita Coastă de Sud.

Tabere academice de vară!

Visezi să devii un bun politician, om de afaceri, designer sau medic? Te invităm să participi la aceste tabere de vară care te vor ajuta în continuarea studiilor la un liceu, colegiu sau universitate din străinătate.

Școala de vară pentru viitorii medici

Acest program vă oferă o perspectivă edificatoare asupra principalelor competențe și abilități academice necesare pentru a explora în viitor o carieră în domeniul medicinii.

Vacanță de vară pentru toată familia!

Ce poate fi mai distractiv decât să călătorești și să înveți împreună cu familia?! Iată o selecție de școli de vară în care să petreceți timpul împreună cu copiii. 

Știai că poți merge în câteva țări într-o vară?

Nu poți decide în care dintre două țări sau care dintre două limbi dorești să studiezi în această vară? Atunci alege ambele! 

Tabere de vară în SUA

Aceasta este șansa ta de a-ți realiza visul american! Nu există o metodă mai bună de a practica engleza americană decât imersiunea totală în cultura acestei țări.

Tabere de limbă germană

Vă propunem o selecție de tabere internaționale cu studiul limbii germane în Germania, Austria, Belgia și Elveția.

Tabere de limbă spaniolă!

Studierea limbii spaniole într-o tabără de vară este cea mai grozavă oportunitate de a-ți petrece vacanța de vară în cele mai frumoase orașe din Europa sau de pe litoralul Mării Mediterane. 

Tabere de limbă franceză

Limba franceză este una dintre cele mai vorbite limbi ale lumii și oferă oportunități extinse pentru studii și carieră.

Află mai multe!

Poți accesa lista noastră completă de tabere de vară AICI!

EXCEL

Str Puskin 45 | Chisinau MD2005| Moldova

+373 22 224059

www.excel.md