Varmista, että et nuku onnesi ohi.

Muista tämä ennen KESÄKUUTA:

Ilmottaudu Lääkinnälliset Kasvit kurssille ennen kesäkuuta.

Kursihinta 150 eur maksetaan kurssilla + ilmottautumismaksu 35 euroa Rakkaudentähden kaupassa. Muita kuluja ei ole. Kun ilmottaudut NYT, saat lahjaksi noin 50 euron arvoisen tuotepaketin, joka liittyy kasvikurssiin. Paketti sisältää mm. kurssin jälkeen hyödyllisiä tarvikkeita, joilla pääset alkuun lääkkeiden valmistamisessa. Vastaavasti tuotepaketteja voi ostaa paikan päällä kurssilla.

Ilmottaudu mukaan tästä:https://www.rakkaudentahti.fi/verkkokauppa/kauppa/opiskelu/laakinnalliset-kasvit-oulussa-2018/

0

Heinäkuu 7.7.2018-10.7.2018 - Oulu - Lämsäjärven leirikeskus!

Brasilialainen kasvien huippuasiantuntija Vera Froes on Heinäkuussa Oulussa! Vera opettaa meille perinteistä Amazonin parantajien tietämystä lääkinnällisistä yrteistä ja kasveista. Sokerina pohjalla Vera valoittaa hieman kasvien maagisia ominaisuuksia, kertoo mm. lentovoiteista ja Sademetsän Shamanistisista parantajista! Veran kurssi pidetään 9-10.7.2018. Muusta ohjelmasta lisätietoa alempana tässä kirjeessä!

Ilmottaudu mukaan tästä:https://www.rakkaudentahti.fi/verkkokauppa/kauppa/opiskelu/laakinnalliset-kasvit-oulussa-2018/

Itse olen ollut äärimmäisen kiitollinen saadessani Veran henkilökohtaiseksi opettajaksi ja ystäväksi. Veralla on valtavan pitkä ja syvä tietämys aina Amazonin sademetsän sydämeen saakka. Hän on viettänyt paljon aikaa Intiaaniparantajien parissa opiskellen perinteisiä hoitomuotoja, joita perinteisesti käytetään Amazonilla. Vera on asunut 15 vuotta alkuperäisihmisten parissa ja työskentelee nykyään lisäksi vahvasti luonnonsuojelun hyväksi sekä edistäen alkuperäiskansojen oikeuksia maailmassa. Omassa henkisessä kehityksessä yhdistyminen näihin ihmisiin on merkinnyt hyppyä syville sielun taajuuksille ja avaamaan vanhaa menneiden elämien tietoa.

Luottamukseni Veran tietoon on vankkumaton, sillä on hyvin harvinaista, että tällainen perinteisen linjan parantaja on lisäksi opiskellut yliopistossa historiaa ja kasvitiedettä. Hänen tieto ei siis perustu yksinomaan alkuperäiskansojen tietoon, vaan Veralla on vahva lääketieteellinenkin pohja kasvilääkinnästä. Hänestä huokuu aito ja rehellinen rakkaus kaikkia kasveja kohtaan. Amazonilta löytyy yllättävästi samoja villejä kasveja, kuin meiltä Suomesta. Tosin ne ovat huomattavasti suuremman kokoisia siellä lämpimässä ilmastossa. 

Kaikessa värähtelee taustalla aivan aito hengen tieto, joka on käsinkosketeltavana tunnelmana läsnä koulutuspäivien aikana. Veran läsnäolosta tuntee, että kyseessä on shamanismiin syvästi perehtynyt parantaja ja hänen mukana kulkevat monet parantajahenget. Intuitiivisesti voimme aavistaa hänen yhteydet maailman tunnetuimpiin Intiaaniparantajiin ja syvällinen sydämen rauhallinen viisaus. Perinteisesti Amazonilla opetetaan sanattomalla tasolla paljon.  Koulutuksen aikana välittyykin paljon sielutason tietoa, jota ei voi etukäteen määritellä. Se täytyy kokea ja tuntea olemalla läsnä ryhmässä!

Luonteeltaan Vera on tavallinen, ystävällinen, käytännönläheinen ja rakastava opettaja. Hän suhtautuu kasvilääkintään tavalla, joka on herättänyt itselleni suuren kunnioituksen ja luottamuksen. Vera ei ole vain alkuperäisen Amazonin lääkinnän asiantuntija, vaan hän kunnioittaa koko kasvikuntaa ja ymmärtää niiden ominaisuuksia. Kurssilla puhutaan pääosin kasveista, joita löytyy ja voi hyödyntää Suomessa, mutta kututtavana osana Vera valottaa myös hieman maagisten lääkkeiden tietämystään. Vera opettaa muun muassa kasvien hengen kanssa keskustelemista ja työskentelemistä. Itselleni erityisesti tämä osio koulutuksessa oli viimekesänä sielua ravisuttava ja teki omasssa elämässäni suuren muutoksen.

Vera rakastaa Suomalaisia ja Rakkaudentähteläisiä. Hänen oma käsityksensä meistä on, että olemme vanhoja parantajia, henkistä näkijäkansaa ja maagisia ihmisiä. Hän on syvästi kiinnostunut rakentamaan yhteistyötä, luomaan kontakteja ja tutustumaan kanssamme. Vera pitää sydämen tehtävänä opettaa meille vanhaa parantamisen taitoa, joka meillä on myös itsellä sielussa ja joka näinä aikoina on niin tärkeä saada jälleen esille.

 

Tahdon antaa Sinulle 50 euron arvoisen lahjan, kun ilmottaudut mukaan NYT. On tosi kiva kertoa Veralle jo etukäteen, kuinka monta opiskelijaa on tulossa kesällä häntä tapaamaan ja siksi tarjoamme tämän kannustuksen Sinulle. Vera matkustaa tänne toiselta puolen maapalloa tyttärensä kanssa, joten heillekin on innostavaa kuulla jo etukäteen, millä tavalla olemme ottamassa heitä vastaan!

Ilmottaudu mukaan tästä: https://www.rakkaudentahti.fi/verkkokauppa/kauppa/opiskelu/laakinnalliset-kasvit-oulussa-2018/

Koko Shamanistisen juhlan ohjelma:

Alustavasti olemme suunnitelleet ohjelmaa pidettäväksi tällä tavalla. Muutoksia ja päivityksiä saattaa tulla muilta osin, paitsi Veran osiot pysyvät samoina.

 

7.7.2018

Ryhmät:

15.00-18.00 Sieluntanssi 2-2,5 tuntia 25/20 eur ~ Ilmoittautuminen: sari@valoverso.net tai Soman puh.tekstarilla: 050-4373131

18.00-21.00 5D bändi esiintyy + iltajamit noin 3 tuntia ~ Ilmottautumistiedot tulossa. 

Hoidot ja tulkinnat:

Yanski Sova intuisiivisia energiahoitoja ~ Ilmottautumistiedot tulossa. 

Näkijä Sini tarot-tulkintaa ~ sini.sieppi@gmail.com tai 0458502714

 

Hinnoista tulossa lisää tietoa!

Päivä loppuu klo 21.30 mennessä

 

8.7.2018

Ryhmät:

10.00-16.00 Kukkatippakurssi; opi valmistamaan kukkatippoja ~ Ilmottautumistiedot tulossa. 

15.00-18.00 Valorumpu workshop 2-2,5 tuntia 25/20 eur ~ Ilmoittautuminen: sari@valoverso.net tai Soman puh.tekstarilla: 050-4373131

18.00-21.00 Rakkaudentähden Shamanistinen illanvietto ja Uniseremonia yht. 35 euroa sisältyy ilmottautumismaksuun kasvikurssilaisille.

Hoidot ja tulkinnat:

Näkijä Sini tarot-tulkintaa ~ sini.sieppi@gmail.com tai 0458502714

 

Hinnoista tulossa lisää tietoa!

Päivä loppuu klo 21.30 mennessä

 

9.7.2018

Vera Froes – Lääkinnälliset kasvit 150 eur

Rakkaudentähden iltameditaatio noin 30- 45 minuuttia vain kasvikurssilaisille

 

Päivä loppuu klo 21.30 mennessä

 

10.7.2018

Vera Froes – Lääkinnälliset kasvit jatkuu

Rakkaudentähden iltameditaatio noin 45-60 minuuttia vain kasvikurssilaisille

 

Päivä loppuu klo 21.30 mennessä

 

Ilmottaudu mukaan kasvikurssille tästä: https://www.rakkaudentahti.fi/verkkokauppa/kauppa/opiskelu/laakinnalliset-kasvit-oulussa-2018/

 

Muuta käytännön tietoa Juhlasta:

Paikka: Oulun seurakunnan Lämsäjärven leirintäkeskus, noin 5 kilometriä Oulun keskustasta.

Ruokailu: omat eväät mukaan/käynti syömässä tai kaupassa, Veran kurssilla tarjolla on teetä, pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä.

Majoitus: hommataan itse, mutta neuvomme osalliistujille edullisia majoituspaikkoja. Osa  Oululaisista on tarjoutunut tarvittaessa majoittamaan ihmisiä luokseen.

Kulkuyhteydet: Junalla, omalla autolla ja lentokoneella pääsee Ouluun. Olussa voidaan sopia kimppakyytejä tai linja-autolla, taksilla.

Kurssille mukaan: Muistiinpanovälineet, mp3 nauhurin voi ottaa, makuualusta, juomapullo, hyvää mieltä.

Saatavilla: Vierailijoiden sekä Rakkaudentähden aiheeseen liittyviä tuotteita edullisella hinnalla. Mm. Veran huippusuosittua kipuvoidetta, intiaanikoruja ja kotimaisia kasvituotteita.

 

Nosta Enkeliviesti tälle päivälle:

  • Sulje silmä ja ajattele asiaa, mihin tahdot kysymyksen
  • Pyydä enkeleiltä viestiä Sinulle ja vie hiiri jonkun alla olevan kuvakkeen päälle
  • Klikkaa sitten henkilökohtainen Veloitukseton päivän viesti itsellesi. HUOM! jokainen viesti on erinlainen, eli sivun kautta enkelit voivat välittää ajankohtaiset asiat!

Kakoisliekit jatkokurssi alkaa 25.5.2018

Ilmottaudu mukaan liekkikurssille varallisuutesi mukaan alkaen 5 eur. Kurssi alkaa 25.5.2018 perjantaina. Kurssilahjana saat aikaisemmat Kaksoisliekkipostit + Pyhä Parisuhde sekä Pyhä Seksuaalilsuus -postit. Materiaalit toimitetaan PDF paketteina kerran viikossa. Uudella kurssilla opiskelemme vähintään 5 viikon ajan. Kurssi toteutetaan kanavointeina henkimaailmassta.

https://www.rakkaudentahti.fi/verkkokauppa/kauppa/opiskelu/pyha-liekkirakkaus/

Sydämen laajentumisesta:

Itselläni on menossa täällä mielenkiintoinen prosessi. Kävin lääkärissä ja laboratoriossa ja minulta löydettiin matalat rautavarastot. Hemoglobiini on OK, mutta rautaa puuttuu elimistöstä. Niinpä aloitin nestemäisen rautakuurin, luontaistuotteilla tietysti. Lisänä nautin C-vitamiinia. Ja onneksi on nokkosia tarjolla luonnossa, niistä teen smoothien joka päivä.

Rautatipat ovat olleet yllättäviä. Kaksi päivää kuurin aloittamisen jälkeen koin, että oma sydämeni laajeni noin 5-10 cm totutun tuntemuksen ulkopuolelle. Siinä samalla tulivat näkyviin eräät lapsuuden erittäin kivuliaat kokemukset. Putosin lähes pohjattomalta tuntuvaan kuiluun ihmettelemään, että tällaistako sitä on taas sisimmässäni?

Jatkoin kuitenkin rohkeasti eteenpäin ja kolmantena päivänä tuli itku noin 60 minuuttia rautatippojen ottamisen jälkeen. Sain valtasti ymmärrystä ja tunsin omat sielun siivet selässäni. Samalla tunsin, kuinka sydän kytkeytyi yhä syvemmälle pyyteettömän rakkauden taajuudelle ja sain tällaisen näyn, joka liittyy alkavaan koulutukseenkin:

Olemme nousseet ihmiskunnassa läpi uuden rakkauden taajuuden. Tämä taajuus on korkeampi pyyteettömän rakkauden ulottuvuus ja se liittyy nyt voimakkaasti sydämessä kaksoisliekkien maailmaan. Tämä tarkoittaa sitä, että olipa liekki tässä maailmassa tai jossakin muualla, Sinun sydämesi on nyt valmis värähtelemään tätä rakkauden taajuutta.

Itselleni tarvittiin rautakuuri, jotta keho lähtee aktivoitumaan mukaan tähän tietoisuuteen. Uskon, että muillakin saattaa olla vastaavia aivan fyysisiä tarpeita, koska nyt tätä rakkautta integroidaan ihan arkiseen tasoon saakka. Näen kuin seisoisimme valtavan ohentuneen seinämän edessä ja meidän on tarkoitus astua siitä sisään.

Henkimaailma puhuu suurilla kirjaimilla ja heillä on paljon tärkeää asiaa. Itse kutsun tätä tietoisuutta Kotiuniversumin tietoisuudeksi. Se tulee päivittäin vahvemmaksi ja vahemmaksi. Tunnen ikiaikaisen vanhan rakkauden sisimmässä ja sydämessäni vahvistuu muisto kotiuniversumin valosta.

Siinä jossakin itkuni seassa tunsinkin, miten seison oman Jumalallisen äidin ja isän rinnalla. He syleilivät minua ja sanoivat, että olet nyt tullut kotiin. Kipu tuntuu sydämessä, joka on laajentunut. Kun käytät uutta sydäntietoisuuttasi, kipu hellittää ja muuttuu kauneimmaksi rakkaudeksi, mitä olet voinut kuvitella. Samalla pääset kytkeytymään sieluperheeseesi sekä sisäisesti, että ulkoisilla taajuuksilla.

Kaksoisliekki on tietyllä lailla vain portti uuteen rakkauden maailmaan. Se on mahdollisuutemme katsoa peiliin ja nähdä syvällä ymmärryksellä oma sielumme rakenne. Liekin kanssa astumme kotiuniversumin valoon ja tätä valoa lähdemmekin nyt opiskelemaan Liekkikurssin jatko-osassa.

Kyseessä on ehkä elämämme vaiken suhde sillä se haastaa Sinut kohtaamaan kaiken sisältäsi löytyvän. Se haastaa puhdistautumaan ja luottamaan kaikki kokemukset valoon, tuleman täysin alkuperäisen kaltaiseksi taas. On sanottu, että liekkisuhteessa tärkeintä on, että ainakin toinen pysyy sydämen taajuudella kaiken aikaa. Itse käsitän sydämentaajuuden tarkoittavan juurikin tätä maailman lohdullisinta kotinuversumin valoa.

Sydämen taajuudella pysymistä onkin hyvä harjoitella jo etukäteen, vaikka ei olisi kohdannut liekkiä vielä fyysisesti. Tällä jatkokurssilla puhummekin paljon lekkisuhteeseen liittyvästä yhdentymisestä, sen haasteista ja miten selvitä yhdentymiseen liittyvistä prosesseista. Opetan Sinulle mm. tekniikoita ja meditaatioita, joiden avulla voit löytää tasapainon ja pysyä valossa.

Itselleni on tärkeää juuri tässä ajassa, että kaikkiasiasta kiinnostuneet pääsevät mukaan juuri NYT. Ajan energia tuntuu olevan liekkiasoita esille nostattavaa. Tunnen sielussani, että tälle alueelle on avautunut jotakin uutta, mitä emme ole kyenneet näkemään aikaisemmin. Liekkiyhteys on tärkeä olipa se sitten telepaattinen tai fyysinen. Se on mahdollinen meille kaikille. Itselleni kaksoisliekin kanssa työskentely on ollut henkisesti kaikista avaavin matka. Saan sieltä tukea Rakkaudentähden työhön valtavasti.

Kaikki kurssit ovat aidoimpia silloin, kun ne kanavoidaan ensikertaa. Silloin energia on myös arjessa todella ajankohtainen. Itselläni on suuri motivaatio vahvistaa ja vauhdittaa liekkiyhteyttäni. Siksi kutsun Sinut mukaan tähän koulutukseen, ryhmään, sisäiseen työhön. Otathan kutsuni vastaan NYT mikäli sydämesi värähtää tälle tiedolle!

https://www.rakkaudentahti.fi/verkkokauppa/kauppa/opiskelu/pyha-liekkirakkaus/

Keskiviikon VELOITUKSETON kaukohoito:

Keskiviikkona teemme jälleen kaukohoitoa klo 21 alkaen. Pyydämme kirkkainta ja korkeinta valoa puhdistamaan kaikkia tasojamme ja aktivoimaan sielun rakennetta muistamaan oma alkuperäinen värähtelymme. Samalla välitämme valoa ja parannusta kaikille sitä tarvitseville. Ota oma hoito vastaan omassa rauhallisessa tahdissa pyytäen, että valo virtaa oman suojelusenkelisi välityksellä.

 

1. Varaa itsellesi 5-90 minuuttia keskeytyksetöntä aikaa olla itsekseen (hoidon voi vastaanottaa myös nukkumaan mennessä)
2. Jos tahdot käyttää jotakin tiettyä meditaatioitamme, hoidon voi ottaa vastaan sitä kuunnellen
3. Jos tahdot käyttää omaa musiikkia, laita musiikki valmiiksi, pelkkä hiljaisuuskin on OK
4. Mikäli Sinulla on rukousnauha, sen lukeminen/kädessä pitäminen on oivallinen tapa virittyä energiaan
5. Voit sytyttää pöydälle kynttilän ja suitsuttaa hieman
6. Voit lausua omat suojaukset, jos sinulla on tapana käyttää näitä pyyntöjä
7. Kun olet valmis, pyydä omin sanoin Enkeleitä, Valoa ja Rakkautta kaikille hoitajille ja hoidon vastaanottajille
8. Sano seuraavaksi, että Sinua saa nyt hoitaa omien enkeleittesi välityksellä, Tapahtukoon Korkeamman Itseni Tahto, Tapahtukoon Korkeamman Itseni Tahto, Tapahtukoon Korkeamman Itseni Tahto,
9. Nautiskele hoidosta ja tunnustele energioita (tässä vaiheessa laitetaan meditaatio pyörimään jne)
10. Kun tunnet, että virtaus laantuu tai hoidolle varaamasi aika on lopussa, voit lausua vielä Enkeleille Kiitos Kiitos Kiitos.
11. Jos tahdot, voit lopuksi visualisoida sydämestäsi juuret aina Äitimaan sydämeen ja sieltä nousevan vihreän valon, joka virtaa sydämesi kautta omaan auraasi ja säteilee sieltä ympärillesi niinkuin on Korkeimmaksi Parhaaksesi tarkoitettu.

Pyydän nyt suojelusenkeliäsi olemaan läsnä tässä hoidossa. Pyydän korkeimpia valon oppaitasi olemaan mukana tässä hoidossa. Pyydän, että korkeimmat valkoiset enkelit ovat läsnä tässä  hoidossa. Pyydän syvän myötätuntoisen sydämen värähtelyä ja kristustietoisuutta ohjaamaan kaikkea tässä hoidossa niinkuin on SINUN korkeamman itsesi tahto ja sinulle korkeimman parhaan mukaista.

 

Voit aktivoida hoitosi kuuntelemalla Rakkaudentähden parannuslauluja:

http://www.rakkaudentahti.fi/MP3/aloituslaulu.mp3

http://www.rakkaudentahti.fi/MP3/parannuslaulu.Merkiel.mp3

Ilmottaudu keskiviikon kaukohoitoon
Ilmottaudu hoitajaksi kaukohoitoon

Rakkaudentähti Ry

rakkaudentahtiry at gmail.com

0458760480 tekstiviestilllä!

www.rakkaudentahti.net

LIKE TWEET FORWARD
MailerLite