Du får detta mail, då du varit hos mig på behandling, eller anmält dig på min hemsida. Om du inte vill ha fler mail, kan du avregistrera dig längst ner.
Hälsa i Harmoni - för välbefinnande och balans i kropp och själ
Startbild och länk till halsaiharmoni.se

Intuitiva behandlingar för HELA Ditt Väsen

GLAD PÅSK!

Lite tidig i år, men ändå en indikation på att våren är här, även om den är lite kall än så länge.

Det har varit några omvälvande veckor med mycket sjukdomar och många ombokningar. Det har varit en värre period än vanligt, och det kan vara kämpigt för många av oss att få tillbaka energin efter en tuff influensa.

Det är oerhört viktigt att vi tar hand om oss regelbundet, även när vi är friska. Vi behöver, på flera olika sätt, vårda oss själva. 

Tips och rekommendationer är, meditation, mindfulness, korta pauser av ”här och nu”Unna dig själv stunder av närvaro med DIG SJÄLVGe dig själv en välbefinnande terapeutisk behandling nån gång i månaden. Lika viktigt för din balans som träning och rätt kost. I det långa loppet ”vinner" vi på detta. Vi förebygger oss dessutom från att bli sjuka på sikt.

Glad Påsk!

Jag har träffat många klienter genom åren..

Många känner stor effekt redan efter första behandlingen. För andra kan det ta ett par behandlingar. Dock, känner de flesta en viss förbättring efter första besöket.

Generellt finns det några olika kategorier människor. Exempel..

De som bestämt sig för att fortsätta regelbundet att ta hand om sig, för att det känns behövligt och bra, och man vill absolut inte tillbaka till då man mådde så dåligt.

De som slutar gå när det känns lite bättre i kroppen.

Under de 12 år jag jobbat som terapeut, har jag sett vad som händer med de som tar behandlingar med regelbundenhet ungefär en gång i månaden, och de som kommer då och då med 3-6 månader mellan gångerna. De som kommer var 4:e – 6:e vecka, mår generellt bättre. Det stärker vår hälsa på längre sikt, då vi får en värdefull ”balans” som gör att vi står emot påfrestningar bättre.

Det är en livslång resa att ta hand om sig på olika sätt. Det är lite som med blommor. Sköter vi de inte, ger de vatten, ljus och näring, vissnar de.. Så är det med kroppen också. 

Var rädd om dig!

Boka Tid
Läkning inifrån och ut..

Introduktionserbjudande på Reiki..

Jag tänkte köra lite intro-erbjudande på Reikibehandling, till och med 31 mars, för

525 kr (30% rabatt, passa på att prova)
Ord.pris 750 kr.

Varmt välkommen!

Ps. Passa på att boka in tider framöver, om du vill prova. Du kan alltså boka till priset ovan, NÄR SOM HELST, så länge bokningen ligger öppen. Ds

Boka Tid

Mina behandlingar..

De behandlingar jag utför idag, och intuitivt utvecklat med tiden, är "skräddarsytt" för mig, och är precis de "redskap" JAG behöver som terapeut, för att hjälpa och sprida välbefinnande i människors hälsa.

Behandlingarnas "namn", är bara något behövs för att "tala om vad jag gör" i grunden. Egentligen betyder inte själva namnet någonting, för VARJE möte/behandling med Dig, är unik.

Vi är ALLA unika, och behöver en anpassad behandling, som passar JUST DIG!

Kraniosakral behandling

Behandla, förebygg och underhåll för balans, med mina Hälsopaket..

Det finns ett paket på 3 valfria KranioSakrala behandlingar och ett paket på 4 behandlingar. Syftet med dessa paket är "behandlande, förebyggande och underhåll av din hälsa och välbefinnande". Därav kommer det vara något begränsad tid att utnyttja behandlingarna.

Jag vet att jag tidigare tjatat om detta med regelbundenhet för att få den bästa "balansen" och må bra även på sikt..MEN det är verkligen det absolut bästa.

Upplägget ser ut som följer..

Hälsopaket, 3 behandlingar.. kombinera vilka kraniosakrala behandlingar du vill ha. Ca 7% rabatt på ord.pris.
Giltighetstid är 5 månader från inköpsdatum.

2095 kr

Ord.pris 2250 kr

Hälsopaket, 4 behandlingar.. kombinera vilka kraniosakrala behandlingar du vill ha. Ca 10% rabatt på ord.pris.
Giltighetstid är 6 månader från inköpsdatum.

2695 kr

Ord.pris 3000 kr

Boka Tid

Några exempel på besvär, för behandling och förebyggande, med hjälp av KranioSakral terapi..

Stressrelaterade problem, huvudvärk/migrän, yrsel, tinnitus, kroniska värk, högt blodtryck, nedsatt immunförsvar, sömnproblem, sorg, depression, utbrändhet, emotionella besvär, muskelsmärtor, whiplash, problem eller smärta i leder, eller i höfter och bäcken...

KranioSakral terapi

"Att få möjligheten att vidga det friska, och öppna upp hela systemet ända ner på cellnivå, och få livets byggstenar att hitta tillbaka till varandra, och få kontakt, är så fantastiskt och ett mycket effektivt sätt att starta läkningsprocesser i kroppen". / Mia

Kontakt

För att nå mig lättast, ring, skicka ett sms eller maila.
Tel. 070- 391 76 70
info@halsaiharmoni.se

Om jag inte svarar direkt, lämna ett meddelande och telefonnummer, så ringer jag tillbaka så fort jag har möjlighet.

Ta väl hand om dig.
Varma Hälsningar

/ Mia Weywadt

Karta mottagning, Sjödalsbacken 3

Mia Weywadt - dipl. KranioSakral terapeut, dipl. Massageterapeut, 
Reconnective Healing Foundational Practitioner och
Reikihealer

Besöksadress:
Sjödalsbacken 3, 141 61 Huddinge

Obs! Lägg gärna in “info@halsaiharmoni.se” i din adressbok så att du får e-post från
Hälsa i Harmoni - Mia Weywadt" korrekt
.

www.halsaiharmoni.se

Boka Tid

Hälsa i Harmoni

Som synes är det två Facebooklänkar ovan. Den till vänster är Hälsa i Harmoni och den till höger är en enbart KranioSakral sida, där inlägg och info, är relaterat till detta.

------------------------------------------------------------------------------------