Könyv Guru

Könyvírási és könyvkiadási tippek, információk

Különleges kedvezmény a hírlevél olvasóinak!

30% engedményt kap, ha beírja a Guru99633 kuponkódot a megrendelés során!

A lebilincselő történet írásának alapjai – 2. rész: A cselekményvázlat finomhangolása
Sanwal Deen / Unsplash.comHogyan tegyük izgalmassá, ugyanakkor kiegyensúlyozottá a regényünket? Milyen feltételekre és csapdákra van szüksége hősünknek, hogy elérje a célját? Cselekményvázlat-készítés 2. rész.
“Nagyon tanulságos más-más kultúrák ablakain keresztül kinézni a nagyvilágra”
Sajter Gizella: TudatelégtelenségAz otthonunk bennünk van - vallja Sajter Gizella költőnő, aki első verseskötete kapcsán mesél álomról, idegen nyelven alkotásról és az írói válságról mint regeneráló időszakról.
Krisz ötletei / Beleadhatom-e magamat, az életemet a történetembe?
Clark Young / Unsplash.comMennyire használhatjuk saját életünk elemeit, tapasztalatát az írásainkban? Nem baj-e, ha a főhőssel is történnek olyan dolgok, mint a szerzővel? Nádasi Krisz tanácsai.

30% engedményt kap, ha beírja a Guru99633 kuponkódot a megrendelés során!

A Személyes Történelem honlap íráspályázata

A szemelyestortenelem.hu a magántörténelmeinket reprezentáló képeket és rövid történeteket tesz közé.  Mindenfajta visszaemlékezésről lehet szó: gyermekkori emlékek, családi legendák a felmenőkről, vadász- vagy katonatörtének, utazási kalandok, élethelyzeti válságok, közszereplők memoárjai, naplórészletek stb. A jelentkezéseket az info@szemelyestortenelem.hu email címen várják. Ide kattintva olvasható a felhívás.

Könyvkiadási lehetőségekért kattintson ide!

Könyv.Guru | info@konyv.guru