Könyvet ír? Segítünk!
                                                           
Könyvkiadási lehetőség sikerkereső szerzőknek

Az Ad Librum Aktív szerző könyvkiadási programja három piacképes kézirat megjelentetésére ad lehetőséget olyan szerzőknek, akik akarnak tenni a könyvük sikeréért. Bővebben

Krisz ötletei / Hol készítsünk írói weboldalt?

Akármi is egy szerző szándéka a honlapjával (olvasókkal való találkozás, életmű bemutatása, e-mailcímek gyűjtése, könyveladás), Nádasi Krisz megmondja, milyen weblapkészítővel dolgozzunk.
2016-12-01

“Nem külső kényszerből írok. Ha nem megy… hagyom a francba”

Hogy látja a vadászatot és az orvvadászatot egy volt nyomozó? Miként ír önmagáról és az emberről vadásztörténeteiben? Interjú Vida Gusztávval, a Volt egyszer egy Gencs szerzőjével.
2016-11-29

Krisz ötletei / Gondolatjel, kötőjel

Íróknak első a szöveg, de azért, ha már kész vagyunk, nem árt átnézni a helyesírást is. Krisz ezúttal a gondolatjellel és kötőjellel kapcsolatos tudnivalókat foglalj össze.
2016-11-26

Álláslehetőség

Az Ad Librum kiadó könyvkiadói szervező feladatra keres munkatársat, aki részt vesz a könyvkiadási és könyvmarketing folyamatokban (űrlapok, levelezés, potenciális ügyfelek keresése, rendezvényszervezés); a kiadóink ajánlatairól posztokat, összefoglalókat, szórólapokat és ajánlókat ír; kapcsolatot létesít és tart fenn szerzőkkel, bloggerekkel és szakmai partnerekkel; posztokat tölt fel WordPressben, Facebookon és a Molyon. Bővebben

Asztrológiai kézikönyv - kedvezménnyel

A szerző álláspontja szerint az asztrológia nem jóslás, hanem a sorsfeladatunk tudatosításáról és elfogadásáról szól. A könyv elsősorban azoknak szól, akik alapvető asztrológiai ismeretekkel rendelkeznek, és szeretnének könnyen eligazodni, esetleg másoknak is tanácsot adni, hogy miként ismerhetik fel a nekik rendelt utat.

Különleges kedvezmény a hírlevél olvasóinak: 30% engedményt kap, ha beírja a Guru99633 kuponkódot a megrendelés során!

 

Kövesse Könyv Gurut a Facebookon!

Facebook
Könyvkiadási lehetőség sikerkereső szerzőknek

Könyv.Guru

Könyv Guru Kft.

1193 Budapest, Klapka u. 26.

www.konyv.gur | info@konyv.guru