Prva slovenska mentorska konferenca s predstavitvijo mentorskih programov

Prva slovenska mentorska konferenca

Predstavitev mentorskih programov

Life Learning Academia z vsemi svojimi procesi intenzivno podpira mentorska usposabljanja in izvaja različne aktivnosti, ki krepijo mentorska sodelovanja. Naš osnovni namen je spodbujanje pretoka znanj med generacijami in povezovanje programov znanja, pri čemer so mentorski programi med najpomembnejšimi.

Tudi v prihodnje želimo okrepiti strokovna sodelovanja na področju mentorskih programov v Sloveniji in širše. Zato tokrat povezujemo ponudnike, organizatorje in izvajalce tovrstnih izobraževanj ter aktivnosti. Skupaj s sodelujočimi organizacijami, ki so izkušene v mentorskih programih, pripravljamo

                            prvo slovensko »Mentorsko konferenco«,  
              ki bo potekala v petek, 10. februarja 2017 med 10.00 in 15.00
                    
                    v stavbi GZS, Dimičeva 13, Ljubljana (dvorana C).

S konferenco želimo opozoriti na pomembnost mentoriranja in doseči izmenjavo informacij ter izkušenj z različnimi mentorskimi programi ter praksami, ki so se ali se trenutno izvajajo v Sloveniji.
Dogodek bomo zaključili z okroglo mizo na keteri bomo gostili uspešne in prepoznavne Slovence, da predstavijo svojo mentorsko izkušnjo. Med goste smo povabili predsednika RS Boruta Pahorja, gospo Mišo Molk, Tino Maze, župana mesta Ljubljana Zorana Jankoviča, trenerja nogometne reprezentance Slovenije Srečka Katanca, bivšega predsednika Ustavnega sodišča republike Slovenije prof. dr. Ernesta Petriča, zaslužnega prof. dr.Albina Igličarja, častnega konzula Nepala Aswina Kumar Shrestho in prof dr. Vlada Dimovskega. 
Program si lahko ogledate tukaj.

Vas osebno zanima mentoriranje ali pa se želite seznaniti s programi, ki vam utegnejo pomagati na vaši karierni poti? Vabljeni.

                                                    Vstop je prost.
                 Prijave so obvezne in jih sp
rejemamo do zapolnitve mest.                       

Prijava na dogodek

POVEZUJEMO ZNANJA. POVEZUJTE JIH Z NAMI.

www.llacademia.com

Life Learning Academia

 

Savska cesta 1, 1230 Domžale 

P.E. Dunajska cesta 106c, 1000 Ljubljana 

info@llacademia.com
Tel. 01/ 620 32 28

http://www.llacademia.com/

 

Če ne želite prejemati naših e-sporočil kliknite na 

Odjava od prejemanja E informatorja