Könyv Guru

Regények és novellák

Kedvezménnyel a hírlevél olvasóinak

30% engedmény a Guru99633 kuponkód megadásával!

Regényújság / A hülyeségen túl ÷ Kamaszkor
kamaszkor_woodpecker"Mindannyiunk életében már gyermekkorunkban elhangzik egy mondat: Fiam, Te nem vagy normális! Mivel ezt többnyire saját szülőnk vágja a fejünkhöz, egy percig se kételkedjünk benne, hogy ez így is van!" Olvashatjuk Peter Woodpecker könyvének hátlapján. Következzék most A hülyeségen túl című könyv második fejezete.
Ízelítő / Rejtvény fekete-fehérben
rejtveny-fekete-feherben_matthew-vigo_ad-librumA színészből lett detektív, Anthony Noir levelet kap Kaliforniából, melyben egy idős hölgy arra kéri, nyomozzon egy réges-régi ügyben. 1929 szilveszter éjszakáján az egyik híres hollywoodi filmsztár autóbalesetben elhunyt. A rejtélyes megbízó állítja, valójában kitervelt gyilkosság történt. Anthony Noir a nem szokványos eset minden fellelhető részletét megismeri, de nagy utazást kell megtennie, míg a filmcsillag titkára fényt derít… Így szól Matthew Vigo krimijének fülszövege, melynek első fejezetébe most Könyv Guru olvasói beleleshetnek.
Út önmagunkhoz a 250 oldalas hollywoodi krimin át
Száray Mátyás / Matthew VigoEgy szerző, aki maximális tudatossággal tervezi a regényeit, aki rögtön angolra is lefordítja a krimijét, aki elárulja az olvasónak, hogyan született a könyve. Interjú Száray Mátyással, a Rejtvény fekete-fehérben alkotójával.
Regényújság / A hülyeségen túl ÷ Gyermekkor
a-hulyesegen-tul_peter-woodpecker"Mindannyiunk életében már gyermekkorunkban elhangzik egy mondat: Fiam, Te nem vagy normális! Mivel ezt többnyire saját szülőnk vágja a fejünkhöz, egy percig se kételkedjünk benne, hogy ez így is van!" Olvashatjuk Peter Woodpecker könyvének hátlapján. Következzék most A hülyeségen túl című könyv első fejezete.
SZTORIGYŰJTŐ - a Személyes Történelem íráspályázata

Kedvezménnyel a hírlevél olvasóinak

30% engedmény a Guru99633 kuponkód megadásával!

KÖNYVKIADÁS PROFESSZIONÁLISAN

Könyv.Guru | info@konyv.guru