10 000 tack till er!

Föräldravrålet har världens bästa följare! Efter förra nyhetsbrevet, där vi bad om ekonomisk hjälp, har vi fått in över 10 000 kronor från er. Pengar som bl.a. hjälpt oss att genomföra en framgångsrik vecka i Almedalen, påbörja arbetet med en ny kampanj (se nedan) och komma igång med produktionen av den kortfilm som skall släppas i augusti.

Ni är helt enkelt ovärderliga: utan er klarar vi oss inte – tillsammans kan vi uträtta stordåd!

...och nu ska vi bli fler!

I Almedalen drog vi igång en kampanj som kommer att pågå ända fram till valet. Kampanjens mål är att få så många som möjligt att skriva under Föräldravrålets upprop, och bara i Almedalen fick vi ihop 550 nya namn.

Ju fler som skriver under och ju fler som gillar oss på Facebook – desto större blir den tyngd som vi kan använda för att sätta press på politikerna. Så hjälp oss gärna i denna kampanj genom att berätta om Föräldravrålet för vänner, arbetskamrater, förskolepedagoger, simlärare, barnvakter och alla ni kan tänkas komma på.

Alla som bryr sig om barnens framtid är självklara föräldravrålare!

Din röst räknas och dina idéer är välkomna

Varje namn är givetvis viktigt och bakom varje namn finns en källa till utveckling och snilleblixtar. Vi bubblar av idéer inför valspurten, kanske gör du också det? Har du någon genial plan på hur vi bäst kan sätta press på politikerna nu när det börjar dra ihop sig, så tveka inte att dela med dig av detta till oss.

Kanske har du ett briljant förslag på hur, när och var vi bör lämna över listan med namnunderskrifter som i skrivande stund växer så att det knakar? Förhoppningen är att kunna väcka uppmärksamhet inte bara hos politikerna, utan även hos media och väljare. Så gräv runt lite i hjärnkontoret och maila dina idéer till: info@foraldravralet.se
 

Sensommarens storfilm – snart på en dator nära dig

Vi fortsätter givetvis att jobba på som vanligt framöver, med bevakning av politiska händelser, partiledardebatter och andra uttalanden under valrörelsen. Fler debattartiklar kommer att publiceras och fler insändare att skickas in. Men det ni absolut inte får missa är sensommarens stora kioskvältare: kortfilmen Klimatfällan som har premiär i mitten av augusti.

Se den, sprid den, visa världen att klimatet inte ger någon kredit... Håll utkik på Facebook och Twitter för att inte missa årets bästa film!

3 saker du kan göra nu:

1. Om du vill donera pengar men inte hunnit med, så går det fortfarande bra, på PG 1647943-8

2. Skicka denna länk till några väl valda personer och be dem att offra tre minuter av sitt liv åt den: http://www.foraldravralet.se/om-foraldravralet/fragor-och-svar/

3. Maila oss med tankar och snilleblixtar gällande hur vi kan maximera pressen på politikerna inför valspurten.

Som vanligt når du oss på: info@foraldravralet.se

Till sist, stort tack för att du vill vråla med oss för att rädda klimatet. Vi är nu över 23 000 som vrålar för att våra politiker ska prioritera klimatfrågan. Med exakt en månad kvar till riksdagsvalet känner vi oss starkare än någonsin!

Hälsningar från Andreas, Frida, Jennie, Johan, Kajsa, Niki, Susanne och alla de andra i

Föräldravrålet

Vi är en grupp av oroade men beslutsamma föräldrar som driver Föräldravrålet, helt på vår fritid. De flesta av oss har aldrig träffats IRL. Vi organiserar oss i undergrupper och det finns också en mindre grupp som nu filar på planer för framtiden och håller i körriktningen. Har du tid och intresse och vill engagera dig mer, hör av dig på info@foraldravralet.se eller via Facebooksidan.

PS. Du kommer att höra från oss lite då och då under året. Om du inte vill ha dessa nyhetsbrev så hör dig på info@foraldravralet.se eller klicka på länken här nedanför.