Dwang.eu Nieuwsbrief

30 april 2017

In deze nieuwsbrief o.a.

  • Informatie Dag van de Dwangstoornis
  • Themabijeenkomst pedoseksuele dwanggedachten
  • Social Media

INFORMATIE DAG VAN DE DWANGSTOORNIS

KAARTEN UITVERKOCHT

Helaas zijn de kaarten voor de Dag uitverkocht. We hopen natuurlijk dat iedereen komt maar als je weet dat je niet kunt komen, stellen we het op prijs als je je tijdig afmeldt i.v.m. een wachtlijst. 

 

INSCHRIJFFORMULIEREN

We hebben nog niet alle inschrijfformulieren retour. Dit is belangrijk i.v.m. je lunch en workshopkeuzen. We hebben onlangs iedereen een herinnering gemaild met het inschrijfformulier. Mocht je deze niet ontvangen hebben, kijk dan even in je spambox of mail naar aanmelden@dwang.eu. Graag de formulieren z.s.m. retour.

 

INDELING LEZINGEN EN WORKSHOPS

Vanwege kleinere subzalen is het helaas niet mogelijk om iedereen in te delen bij alle lezingen/workshops van hun voorkeur. We doen ons best om zoveel mogelijk rekening te houden met de aangegeven voorkeuren.

De definitieve indeling wordt pas op de dag zelf bekend. Bij aankomst ontvang je een tas met o.a. kaartjes waarop staat bij welke lezingen/workshops je bent ingedeeld. Je kunt onderling deze kaartjes ruilen.

 

PROGRAMMA

Het programma is onlangs aangevuld met één nieuwe workshop (1) en twee nieuwe sprekers (2 en 3):

  1. GZ-Psycholoog Peter Prudon geeft de workshop Het onvolledigheidsgevoel in de dwangstoornis; 
  2. Prof. dr. Ger Keijsers geeft de workshop over skin picking en trichotillomanie;
  3. Psychiater Aart de Leeuw verzorgt de workshop over medicatie.

Kijk voor de andere lezingen en workshops op het programma. Informatie over de sprekers vind je op deze pagina

 

VRAGEN OVER MEDICATIE

Tijdens de grote pauze is psychiater Aart de Leeuw beschikbaar voor individuele vragen over medicatie. Als je hier interesse in hebt, kun je je aanmelden via info@dwang.eu. Er is maar een beperkt aantal plaatsen dus het is goed om snel te mailen.

 

RECTIFICATIE SPONSOR

In de vorige nieuwsbrief hadden we bij de informatie over de sponsors een vergissing gemaakt. Deze willen we graag rechtzetten: één van onze sponsors is de Nederlandse Hersenbank voor Psychiatrie.

Alle sponsors hartelijk dank voor het mede mogelijk maken van de ontmoetingsdag. Dit geldt ook voor iedereen die geholpen heeft met een donatie!

 

BLOG

Femke schreef deze blog over haar overwegingen of ze zich wel of niet zou aanmelden voor de Dag van de Dwangstoornis. 

 

MEER INFORMATIE

Kijk voor alle informatie en ontwikkelingen op de website Dag van de Dwangstoornis.

THEMABIJEENKOMST PEDOSEKSUELE DWANGGEDACHTEN

Indringende gedachten over dingen die weerzin bij je oproepen zijn een hele kwellende vorm van de dwangstoornis, zeker als het gaat over pedoseksuele voorstellingen. Mensen zijn begrijpelijkerwijs heel bang om hierover te praten en schamen zich vreselijk.

Zou er behoefte zijn aan een bijeenkomst met lotgenoten waar je er anoniem met anderen over kunt praten? Ik zou dan gesprekleider zijn. Je kunt me mailen als je interesse hebt op m.oosterhoff@lentis.nl. Vertrouwelijkheid is gegarandeerd. 

Het hangt ervan af hoeveel mensen zich aanmelden of ik iets kan organiseren.

SOCIAL MEDIA

Volg Dwang.eu via PinterestTwitterFacebook en YouTube.

Je kunt deze mail doorsturen naar andere belangstellenden. Als je deze mail via een ander krijgt en zelf wilt ontvangen, meld je dan aan op deze pagina voor onze nieuwsbrieven.

Dwang.eu

www.dwang.eu

info@dwang.eu

LIKE TWEET FORWARD

Aan- en afmelden nieuwsbrief