Klimatfällan - låna inte av barnen!

Årets viktigaste film är här, och självklart vill vi att våra allra mest trogna supporters ska få chansen att se den före alla andra!

Det är till stor del tack vare ert fantastiska stöd som vi haft möjligheten att producera denna film, så det är med enorm tacksamhet och glädje vi idag kan presentera för er: Klimatfällan!

"Hur skulle det se ut om klimatkrisen skulle liknas vid en privatekonomisk kris? Om oöppnade kuvert från Kronofogden var brev från framtiden, från våra barn?

I TV-programmet Lyxfällan får privatpersoner hjälp med att komma på fötter ekonomiskt. Våra politiker behöver hjälp att komma på fötter i klimatfrågan!"

För att se filmen, som är ca fem minuter lång, klicka på bilden ovan eller HÄR!

Gillade du filmen? På måndag har den världspremiär på www.klimatfällan.se och förhoppningen är att den skall kunna nå ut, och beröra, även personer som kanske inte är så insatta eller engagerade i klimatfrågan ännu. 

Så visa gärna filmen för alla du kan tänkas komma på. Dela youtubelänken eller www.klimatfällan.se – valet är nära nu och klimatfrågan behöver all uppmärksamhet den kan få!

Än en gång, tusen stora tack för att Du vrålar med oss för barnens framtid, från oss i 

Föräldravrålet