Leefbewust update 2 juni

Inleiding

Beste lezer

We gaan zowel de dagupdates als de weekupdate als proef iets eerder verzenden dan normaal. Dus al de avond ervoor zodat de avondmensen een goed alternatief hebben voor de gekleurde informatie op TV. Ik zie Youtube en Vimeo toch als alternatieve televisie zonder censuur van omroep redacties en experts met verstrengelde belangen.

De ochtendmensen hebben als voordeel dat de dagupdate al eerder te lezen is dan normaal. Maar beide groepen kunnen nu dus eerder over het nieuws beschikken. Dit betekent voor mij wel wat strakkere schema's dus mocht het een keertje niet lukken door afspraken dan komt die gewoon de volgende ochtend in je mailbox.

Deze week weer een uitgebreide column over zaken die ik ben tegengekomen tijdens mijn dagelijkse speurtochten. Ik volg zowel de alternatieve media als de mainstream media. Deze week o.a. veel videos van een congres over autisme waarbij veel interessante zaken voorbij kwamen zoals deze videos:

Dit zijn slechts 3 van de ruim 100 videos die bij deze organisatie online zijn gezet en die ook interessant voor mensen zonder autisme daar het over de combinatie gaat van gifstoffen, stress, detox problemen maar ook stoffen die kunnen helpen bij het opruimen zoals zwavels als koolsoorten.

Meer interessante zaken vind je o.a. in de column van deze week waar ik dieper in ga op zaken.

Veel lees- en kijkplezier

Ron Fonteine

Artikelen deze week

Lezingen en cursussen

Data exclusief voor de Leefbewust leden

Populair in onze webwinkel

De kosmos vandaag

Gezocht vrijwilligers

Wil je ook mee helpen met het vertaalwerk van Engelstalige artikelen of samenvattingen maken van korte videos, email ons dan. 

Nuttige links

Facebook Twitter Website
Iedere werkdag de laatste nieuwtjes per email
Editor Ron Fonteine
ugamedia@wirehub.nl
0346-330038 (ma-vr)

UGA media

Je ontvangt deze e-mail omdat je je hebt aangemeld op onze dagelijkse update met nieuwtjes, dit kan ieder moment gestopt of weer gestart worden. Voel je vrij ons interessante links door te sturen voor de volgende update.

Je kunt je hier afmelden