Rydbo Saltsjöbads nyhetsbrev

Nyhetsbrev # 4 - 26 juli 2017

Trevlig sommar önskar vi alla i Rydbo Saltsjöbad!

Vi vill också säga TACK till alla ni på Lillsundsvägen för trevligt midsommarfirande. 2018 tar Lilla Badvägen över stafettpinnen. Vi hoppas att alla har en underbar sommar i vårt vackra Rydbo Saltsjöbad och njuter av ledighet, sol, bad och värme (nåja...Red. anm)!!

Intresserad av båtplats?

Är du intresserad av att ha en båtplats? Du vet väl att du tillsammans med andra kan bilda en bryggförening och att det finns möjlighet för en sådan förening att få en bryggplats – kontakta Hans Ward i styrelsen om du är intresserad!

En bryggförening har redan bildats. De sätter igång sitt bryggprojekt vid Stora Badet i augusti! Det är därför som gamla bryggor vid Stora Badet kommer att rivas i juli.

Nya bord och bänkar på Stora badet

Välkomna ner till Stora Badet och invig de nya möblerna som vi köpte in för pengarna vi fick in i våras när vi hade auktion på båtar efter städdagen!

Säbyvikens Marina

Oklart om Rydboholm (familjen Douglas) har andel i vattenområdet där Säbyvikens marina ligger. Det konstaterar Lantmäteriet i svar på föreningens fråga om gränser mellan Svavelsö och Rydboholm. Föreningen skriver därför till kommunstyrelsen och ber om en utredning av gränserna och att intill dessatt klarhet råder, kan inte detaljplanen effektueras. 

Bra vattenkvalitet på våra bad!

Vi har tagit prover på vårt badvatten den 2 juli och de visar godkänt badvatten både vid Stora och Lilla Badet och Badudden, så alla kan simma lugnt!

Styrelsen i juli genom Marianne Lidbrink

Rydbo Saltsjöbads Väg & Fastighetsägareförening

Mer information finns alltid på www.rydbosaltsjobad.se eller på vår Facebooksida