MEGATECH este partenerul Dumneavoastră pentru implementarea în procesul de producție și nu numai, a unor soluții noi, performante și fiabile. Cu ajutorul experienței noastre în domeniul automatizărilor industriale vă sprijinim activ pentru creșterea productivității, a competitivității și pentru diminuarea costurilor și consumurilor.
În calitate de importator și distribuitor OMRON Japonia, vă propunem mai jos câteva produse utile pentru automatizările dumneavoastră.

Platforma integrată Sysmac extinsă cu funcţionalitate CNC

Evoluăm şi dezvoltăm în mod constant noi produse şi funcţionalităţi pentru a asigura tot ce este nevoie într-o arhitectură controlată. Pentru a avansa, am integrat funcţionalitatea CNC în platforma Sysmac Automation Platform care permite controlul precis al mişcărilor de urmărire a profilului pentru aplicaţii CNC standard precum tăiere, frezare sau strunjire pe axele XY, printre altele.

Această funcţionalitate nouă, în combinaţie cu capacităţile existente ale platformei Sysmac, de control mişcare, securitatea muncii, inspecție vizuală şi robotică permit controlul complet al liniei de producţie cu ajutorul programării in cod G şi a limbajelor standard de programare IEC. Integrarea completă a tuturor etapelor de producţie conduce la o simplificare în dezvoltare, o creştere în productivitate şi schimbarea imediată a tipului de produs fabricat.

Soluţie Anyfeeder: sistem complet de alimentare cu piese flexibil

Soluţia AnyFeeder combină inspecția video și robotica cu puternicul nostru software ACE Sight pentru a furniza un sistem complet de alimentare flexibilă a pieselor. Este o soluţie unică pentru gestionarea unei game vaste de tipuri de piese care vă oferă posibilitatea de a face modificări frecvente şi uşoare.

Descarcă broșura

Noile controllere programabile cu axe multiple PMAC

PMAC realizează un control sofisticat al acordului selectiv, inclusiv un control sincronizat de mare viteză al diferitelor dispozitive de automatizare a fabricii (FA), datorită conectivităţii integrate EtherCAT

OMRON şi compania Delta Tau Data Systems, Inc. a OMRON (denumită în continuare „DT”) au colaborat pentru a dezvolta controlerele PMAC cu tehnologie globală de vârf pentru controlul mişcării ale DT. Controlerul PMAC poate realiza controlul sofisticat al unor reglaje fine, inclusiv controlul sincronizat de înaltă viteză al unor echipamente diverse de automatizare a fabricilor (FA), datorită conectivităţii EtherCAT încorporate, utilizate pentru linii şi echipamente de producţie din întreaga lume. Mediul de dezvoltare al produsului le permite utilizatorilor să programeze algoritmii mişcării şi funcţiile pentru controlul mişcării după cum doresc – de exemplu calculul traiectoriei şi compensarea poziţiei, realizate în limbajul de programare C şi în alte limbaje de programare originale.

Megatech Trading & Consulting

Alexandru Ioan Cuza 32A, sector 1, București

021 3170568, 021 3170569  
sales@megatech.ro
www.megatech.ro