Nu behöver vi förstärkning!

Under det senaste året har Föräldravrålet växt explosionsartat och vi är i nuläget över 23000 på Facebook samt ca 11000 som prenumererar på det här nyhetsbrevet.

Ett förtroende och stöd som vi är otroligt tacksamma för och stolta över!

Vi som ligger bakom Föräldravrålet gör detta helt ideellt, på vår fritid, mellan jobb och barnhämtning och läxläsning och läggningar. Det är fantastiskt roligt, lärorikt och givande, men om vi skall hinna med att vråla i den takt som vårt följarantal växer behöver vi nu förstärkning.

Kanske vill du bli en av oss, och bli en aktiv röst för klimatet? Just nu söker vi:

1. Facebook-administratörer

Vi behöver 4-5 personer som på rullande schema kan sköta vår Facebooksida, och även i viss mån vår Twitter. Du behöver vara en idérik person med vana av sociala medier. Du skriver engagerande uppdateringar, söker och finner relevanta nyheter och artiklar att dela i våra kanaler, och du kommer med förslag och idéer på kampanjer och evenemang som Föräldravrålet skulle kunna driva.
Självklart har du en bländande språkkänsla!

2. Bloggansvarig

vår hemsida bloggar olika personer som sympatiserar med Föräldravrålet. Det blir din uppgift att värva skribenter, såväl kända som okända namn, och korrekturläsa samt publicera deras texter på bloggen. Du behöver ha lätt för att kontakta och få med dig människor, vara organiserad, samt ha ett gott språköga.

3. Webbadministratör

Föräldravrålets hemsida är i behov av en uppryckning och omstrukturering. Vi behöver en fräsch webbplats som är enkel att ta till sig och lätt att navigera. Här behövs någon, eller ett par, som har sinne för struktur, layout och formgivning. Hemsidan sköts i Wordpress, varför du bör ha goda kunskaper inom verktyget.

4. Medieproducent

Några gånger per år släpper vi kortfilmer eller videoklipp för att sprida vårt budskap. Är du en kreativ, duktig och driven filmskapare som kan hjälpa oss att förverkliga våra kommande filmprojekt, eller kanske komma med egna idéer på filmer som passar Föräldravrålet? Då behöver vi dig!

Några av våra tidigare filmer kan du se här!

Övrigt

Känner du att du vill engagera dig i Föräldravrålet, men är osäker på om någon av ovanstående uppgifter passar dig? Tveka inte att kontakta oss ändå - vi har alltid behov av engagerade, drivna och idérika vrålare, och det finns alltid jobb att göra. Hör gärna av dig med idéer, tankar och förslag på vad du skulle kunna bidra med!

Som vanligt når du oss på: info@foraldravralet.se

Vidarebefordra och sprid gärna detta brev – vi behöver er hjälp för att växa!

Till sist, stort tack för att du vill vråla med oss för att rädda klimatet. Vi är nu över 23 000 som vrålar för att våra politiker ska prioritera klimatfrågan. Tillsammans kan vi bli rösten som får politikerna att agera. Nu. 

Hälsningar från Andreas, Frida, Catarina, Jennie, Johan, Kajsa, Niki, Susanne och alla de andra i

Föräldravrålet

Vi är en grupp av oroade men beslutsamma föräldrar som driver Föräldravrålet, helt på vår fritid. De flesta av oss har aldrig träffats IRL. Vi organiserar oss i undergrupper och det finns också en mindre grupp som nu filar på planer för framtiden och håller i körriktningen. Har du tid och intresse och vill engagera dig mer, hör av dig på info@foraldravralet.se eller via Facebooksidan.

PS. Du kommer att höra från oss lite då och då under året. Om du inte vill ha dessa nyhetsbrev så hör dig på info@foraldravralet.se eller klicka på länken här nedanför.