Hej och TACK!

Vi i Föräldravrålet är jätteglada att du har skrivit på vårt upprop. Det är nu drygt två månader sedan vi drog igång, och redan har snart 6300 personer skrivit på via www.föräldravrålet.se och över 8700 gillar Facebooksidan. Whoop whoop!

Sprid, sprid, sprid!

Nu är det viktigt att vi växer. Syftet med Föräldravrålet är att visa för politikerna att vi är många som vill att de ska prioritera klimatfrågan. Ju fler som skriver på, desto bättre. Hjälp oss gärna sprida Föräldravrålet till alla du känner som du tror kan vara intresserade. Kom ihåg att Föräldravrålet inte bara riktar sig till föräldrar, utan till alla som bryr sig om barn och som känner ett ansvar för framtiden. Du kan sprida uppropet till exempel genom att dela Facebooksidan på din egen tidslinje, skicka e-post till de du känner (tips på hur du kan skriva hittar du här) eller genom att sätta upp lappar på skola eller i mataffären. Fler tips finns på Föräldravrålet 10 saker där du bland annat kan ladda ner affischen.

Vad ska vi göra med underskrifterna?

Många underskrifter ger oss tyngd. Vi kommer att använda oss av dessa för att berätta för politiker hur många vi är som står bakom 'Vrålets' upprop under årets gång. Det är givetvis inte allt vi planerar. Mer om det framöver...

Mer info på hemsidan

www.föräldravrålet.se finns nu även

  • Länkar till fakta om klimatförändringar och några av alla de organisationer som arbetar med frågan
  • Röster där en del av de som skrivit på berättar varför
  • Artiklar med länkar till tidningsartiklar och blogginlägg om oss samt länk till vår debattartikel i Aftonbladet 
  • Enkät vi skickat till alla riksdagspartier angående deras klimatpolitik

Till sist, stort tack för att du vill vråla med oss för att rädda klimatet. Tillsammans kan vi bli den kritiska massa som får politikerna att agera. Nu. 


Varma hälsningar från Jennie, Andreas, Kajsa, Johan, Frida, Susanne och alla de andra i


Föräldravrålet

Kom med!
Gilla

Vi är nu runt 30 föräldrar som driver Föräldravrålet, helt på vår fritid. De flesta av oss har aldrig träffats IRL. Vi organiserar oss i undergrupper och det finns också en mindre grupp som nu filar på planer för 2013 och håller i körriktningen. Har du tid och intresse och vill engagera dig mer, hör av dig på info@foraldravralet.se eller via Facebooksidan

PS. Du kommer att höra från oss lite då och då under året. Om du inte vill ha dessa nyhetsbrev så hör dig på info@foraldravralet.se eller klicka på länken här nedanför.