Maagiset Shamanistiset kasvit saavat puheenvuoron Rakkaudentähdessä.

MUISTA: Heinäkuu 7.7.2018-10.7.2018 - Oulu - Lämsäjärven leirikeskus!

Brasilialainen kasvien huippuasiantuntija Vera Froes on Heinäkuussa Oulussa! Vera opettaa meille perinteistä Amazonin parantajien tietämystä lääkinnällisistä yrteistä ja kasveista. Sokerina pohjalla Vera valoittaa hieman kasvien maagisia ominaisuuksia, kertoo mm. lentovoiteista ja Sademetsän Shamanistisista parantajista! Veran kurssi pidetään 9-10.7.2018. Muusta ohjelmasta lisätietoa alempana tässä kirjeessä!

Ilmottaudu mukaan tästä:https://www.rakkaudentahti.fi/verkkokauppa/kauppa/opiskelu/laakinnalliset-kasvit-oulussa-2018/

Rakastettavan opettajamme tietämys perustuu lähes elinikäiseen opiskeluun sademetsän arvostettujen parantajien parissa sekä pitkän linjan yliopisto-opintoihin. Vera on perinteitä taitava Brasiliassa arvostettu kasvitieteilijä. Viimekesän opiskelijoilta on tullut hyvää palautetta. Kurssiin kuuluu E-kirja, jonka suomentaminen on vielä kesken. Kirja toimitetaan myös viimekesän kurssilaisille automaattisesti, kun se valmistuu.

Kasvikurssin sisältö: Opiskelemme 20-30 lääkinnällistä kasvia, opimme niiden vaikuttavien aineiden periaatteet, saamme reseptit mm. yskänhunajan, tinktuuran, teen ja keitoksen tekemiseen sekä käyttöohjeet kyseisiin lääkkeisiin. Opimme muutamia käytännöllisiä nyrkkisääntöjä, joiden avulla voit kotona jatkossa laajentaa osaamistasi muiden tuttujen kasvien kanssa. Opimme eteerisistä öljyistä ja miten kasveja käytetään Sademetsässä, missä lääkäri on kaukana ja apteekin lääkkeitä ei ole saatavilla!

Luvassa on käytännönläheistä tietoa, josta itse sain aivan valtavan paketin viimetalveksi työstettäväksi. Nyt meiltä kotoa löytyy jo kolmisenkymmentä tinktuuraa ja voin kertoa, että on todella tyydyttävää tehdä lääkkeet itse ja saada tuloksia aikaan. Minulle luonto otti vastaan heti kutsun ja jo viimesyksynä aloin kuulla kasvien puhetta. Aivan ihmeellisellä tavalla olen tullut kutsutuksi juuri niiden omien parantavien kasvilääkkeiden pariin! Uskon, että Veralla oli näppinsä pelissä, sillä keneltäkään ei varmasti jäänyt epäselväksi, että meitä oli opettamassa aivan aito Sademetsän parantaja.

Ilmottaudu mukaan tästä: https://www.rakkaudentahti.fi/verkkokauppa/kauppa/opiskelu/laakinnalliset-kasvit-oulussa-2018/

Koko Shamanistisen juhlan ohjelma:

Alustavasti olemme suunnitelleet ohjelmaa pidettäväksi tällä tavalla. Muutoksia ja päivityksiä saattaa tulla muilta osin, paitsi Veran osiot pysyvät samoina.

 

7.7.2018

Ryhmät:

15.00-18.00 Sieluntanssi 2-2,5 tuntia 25/20 eur ~ Ilmoittautuminen: sari@valoverso.net tai Soman puh.tekstarilla: 050-4373131

18.00-21.00 5D bändi esiintyy + iltajamit noin 3 tuntia ~ Ilmottautumistiedot tulossa. 

Hoidot ja tulkinnat:

Yanski Sova intuisiivisia energiahoitoja ~ Ilmottautumistiedot tulossa. 

Näkijä Sini tarot-tulkintaa ~ sini.sieppi@gmail.com tai 0458502714

 

Hinnoista tulossa lisää tietoa!

Päivä loppuu klo 21.30 mennessä

 

8.7.2018

Ryhmät:

10.00-16.00 Kukkatippakurssi; opi valmistamaan kukkatippoja ~ Ilmottautumistiedot tulossa. 

15.00-18.00 Valorumpu workshop 2-2,5 tuntia 25/20 eur ~ Ilmoittautuminen: sari@valoverso.net tai Soman puh.tekstarilla: 050-4373131

18.00-21.00 Rakkaudentähden Shamanistinen illanvietto ja Uniseremonia yht. 35 euroa sisältyy ilmottautumismaksuun kasvikurssilaisille.

Hoidot ja tulkinnat:

Näkijä Sini tarot-tulkintaa ~ sini.sieppi@gmail.com tai 0458502714

 

Hinnoista tulossa lisää tietoa!

Päivä loppuu klo 21.30 mennessä

 

9.7.2018

Vera Froes ‚Äď L√§√§kinn√§lliset kasvit 150 eur

Rakkaudentähden iltameditaatio noin 30- 45 minuuttia vain kasvikurssilaisille

 

Päivä loppuu klo 21.30 mennessä

 

10.7.2018

Vera Froes ‚Äď L√§√§kinn√§lliset kasvit jatkuu

Rakkaudentähden iltameditaatio noin 45-60 minuuttia vain kasvikurssilaisille

 

Päivä loppuu klo 21.30 mennessä

 

Ilmottaudu mukaan kasvikurssille tästä: https://www.rakkaudentahti.fi/verkkokauppa/kauppa/opiskelu/laakinnalliset-kasvit-oulussa-2018/

 

Muuta käytännön tietoa Juhlasta:

Paikka: Oulun seurakunnan Lämsäjärven leirintäkeskus, noin 5 kilometriä Oulun keskustasta.

Ruokailu: omat eväät mukaan/käynti syömässä tai kaupassa, Veran kurssilla tarjolla on teetä, pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä.

Majoitus: hommataan itse, mutta neuvomme osalliistujille edullisia majoituspaikkoja. Osa  Oululaisista on tarjoutunut tarvittaessa majoittamaan ihmisiä luokseen.

Kulkuyhteydet: Junalla, omalla autolla ja lentokoneella pääsee Ouluun. Olussa voidaan sopia kimppakyytejä tai linja-autolla, taksilla.

Kurssille mukaan: Muistiinpanovälineet, mp3 nauhurin voi ottaa, makuualusta, juomapullo, hyvää mieltä.

Saatavilla: Vierailijoiden sekä Rakkaudentähden aiheeseen liittyviä tuotteita edullisella hinnalla. Mm. Veran huippusuosittua kipuvoidetta, intiaanikoruja ja kotimaisia kasvituotteita.

 

Nosta Enkeliviesti tälle päivälle:

  • Sulje silm√§ ja ajattele asiaa, mihin tahdot kysymyksen
  • Pyyd√§ enkeleilt√§ viesti√§ Sinulle ja vie hiiri jonkun alla olevan kuvakkeen p√§√§lle
  • Klikkaa sitten henkil√∂kohtainen Veloitukseton p√§iv√§n viesti itsellesi. HUOM! jokainen viesti on erinlainen, eli sivun kautta enkelit voivat v√§litt√§√§ ajankohtaiset asiat!
0

Toukokuun osio PDF -kuva, kanavointi ja aktivointimeditaatio ilmestyvät 26.5.2018! Ilmottaudu mukaan tästä:

https://www.rakkaudentahti.fi/verkkokauppa/kauppa/opiskelu/uuden-ajan-valon-olennot/

 

Ikiaikainen planeettaviisaus:

Kauan aikaa sitten, kun maailmamme oli vielä sen alkuperäiseessä tilassaan, ihmiset elivät luonnon kanssa täydessä harmoniassa. Kaikilla ihmisillä oli luonnollinen kyky keskustella eri luonnon elementtien kanssa. Osittain tämä oli seurausta ihmisen vielä aika eriytymättömästä rakenteesta. Emme olleet energeettisesti aivan samanlaisia, kuin tällä hetkellä.  Mutta hyvin suureksi osaksi se oli seurausta ihmisen viattomuudesta, egottomuudesta ja sydämen avoimuudesta.

Kauan aikaa sitten ihminen huolehti koko maapallon tasapainosta yhdessä avaruudesta tulevien olentojen kanssa. Maapallo oli kuin puutarha, jota hoivattiin rakkaudella. Luonnon olentojen kanssa keskusteltiin ja ohjauksessa heidän kanssaan suoritettiin rituaaleja, puhdistusta, parannusta ja monia ihmetekoja, jotka ovat unohtuneet aikojen saatossa täysin alitajunnan lokeroihin. 

Vähän myöhemmin ihminen alkoi erityä luonnosta ja kadotti luontaisen vaistonsa ymmärtää sen tarpeita. Suurin osa ihmiskuntaa alkoi kulkea sokeana kuunnellen vain omia tarpeitaan. Mutta vielä tuolloinkin oli heitä, jotka tunsivat yhä vihkiytyneensä tärkeälle luonnon Pyhittämisen polulle ja heistä tuli heimojen tietäjiä, noitia, poppamiehiä tai shamaaneja.

Kuitenkin ihmiskunta jatkoi kehitystään ja pian heidänkin aikakautensa oli ohi ja siirryimme ajalle, jolloin vain muutamat hyvin pienillä ja harvaan asutetuilla alueilla elävät henkiset ihmiset kykenivät jatkamaan perinteitä. Parantajien on yhdessä pidettävä yllä valokanavaa, joka virtaa maailmaan. Kun parantajia oli vähän, valokanavakin supistui ja työ kävi entistä vaikeammaksi. Elettiin hyvin pimeää aikaa ihmiskunnan tietoisuudessa.

Onneksi vuosi 2012 toi mukanaan uuden, vahvan valokanavan, joka alkoi herättää ihmisiä uudelleen vanhaan uuteen tietoisuuteen. Solumuistiamme alettiin herätellä ja alitajunnan lokeroista nostaa esiin vanhoja tiedostoja ja muistoja. Myös kehomme kävi läpi muutoksia ja energiajärjestelmämme virittyi jälleen enemmän luonnon tasolle.

Nyt elämme aikaa, jolloin luonto kutsuu jälleen parantajia toimimaan, kuten toimimme aikojen alussa. Maailmalle voidaan tehdä vielä paljon, mikäli parantajat nyt lyöttäytyvät yhteen. Mikään tuho ei ole varmaa, mikään sota ei ole ennalta ennustettu. Historia ei ole ihmisen käsissä. Tarvitaan jälleen valon armeija, joka pitää huolen tästä planeetasta ja erityisesti pitää yllä valon kanavaa. Maapallon syvimmässä hierarkiassa on nyt tehty tällainen kutsu meille kaikille.

Sinun ei tarvi tuntea olevasi shamaani, noita taikka poppamies. Voit kutsua itseäsi valon kanvaksi tai parantajaksi tai mikä on Sinulle läheisin nimitys. Nämä kaikki edustavat samaa ammattikuntaa ja jokaiselle on lähetetty kutsu ryhtyä työhön. Siksi myös tämän kesän ajan meille opetetaan yhä syvemmin työskentelyä luonnon voimien ja henkimaailman kanssa. Rakkaudentähden kesäkurssilla avataan Sinun ikiaikaista parantajaviisauttasi ja luontoyhteyttä yhdessä.

Ryhtykäämme kaikki työhön. Meidän tehtävämme on pitää huolta luonnon energioista, olemme puutarhan hoitajia tässä suuressa puutarhassa. Nähkäämme jälleen koko puutarha kaikessa sen laajuudessaan ja ymmärtäkäämme, että me vastaamme ikäänkuin talonmiehinä tämän planeetan energioista. Eläimet ja muut luomakunnat ovat mukana ja tuovat omat siunauksensa, kun me työskentelemme oikein.

Tunnen sisäisesti valtavan tuen planeettamme kaikilta luomakunnilta sisäiseen työhön. Siellä on jo muiden luomakuntien armeijat valmiina. Nyt odotetaan, että ihmiset tulisivat mukaan myös. Ei ehkä kaikki ihmiset, mutta jokainen, joka sydämessään vähänkään tuntee tämän kutsun!

Kiitos Kiitos Kiitos!

Keskiviikon VELOITUKSETON kaukohoito:

Keskiviikkona teemme jälleen kaukohoitoa klo 21 alkaen. Pyydämme kirkkainta ja korkeinta valoa puhdistamaan kaikkia tasojamme ja aktivoimaan sielun rakennetta muistamaan oma planetaarinen parantajuutemme. Samalla välitämme valoa ja parannusta kaikille sitä tarvitseville. Ota oma hoito vastaan omassa rauhallisessa tahdissa pyytäen, että valo virtaa oman suojelusenkelisi välityksellä.

 

1. Varaa itsellesi 5-90 minuuttia keskeytyksetöntä aikaa olla itsekseen (hoidon voi vastaanottaa myös nukkumaan mennessä)
2. Jos tahdot käyttää jotakin tiettyä meditaatioitamme, hoidon voi ottaa vastaan sitä kuunnellen
3. Jos tahdot käyttää omaa musiikkia, laita musiikki valmiiksi, pelkkä hiljaisuuskin on OK
4. Mikäli Sinulla on rukousnauha, sen lukeminen/kädessä pitäminen on oivallinen tapa virittyä energiaan
5. Voit sytyttää pöydälle kynttilän ja suitsuttaa hieman
6. Voit lausua omat suojaukset, jos sinulla on tapana käyttää näitä pyyntöjä
7. Kun olet valmis, pyydä omin sanoin Enkeleitä, Valoa ja Rakkautta kaikille hoitajille ja hoidon vastaanottajille
8. Sano seuraavaksi, että Sinua saa nyt hoitaa omien enkeleittesi välityksellä, Tapahtukoon Korkeamman Itseni Tahto, Tapahtukoon Korkeamman Itseni Tahto, Tapahtukoon Korkeamman Itseni Tahto,
9. Nautiskele hoidosta ja tunnustele energioita (tässä vaiheessa laitetaan meditaatio pyörimään jne)
10. Kun tunnet, että virtaus laantuu tai hoidolle varaamasi aika on lopussa, voit lausua vielä Enkeleille Kiitos Kiitos Kiitos.
11. Jos tahdot, voit lopuksi visualisoida syd√§mest√§si juuret aina √Ąitimaan syd√§meen ja sielt√§ nousevan vihre√§n valon, joka virtaa syd√§mesi kautta omaan auraasi ja s√§teilee sielt√§ ymp√§rillesi niinkuin on Korkeimmaksi Parhaaksesi tarkoitettu.

Pyydän nyt suojelusenkeliäsi olemaan läsnä tässä hoidossa. Pyydän korkeimpia valon oppaitasi olemaan mukana tässä hoidossa. Pyydän, että korkeimmat valkoiset enkelit ovat läsnä tässä  hoidossa. Pyydän syvän myötätuntoisen sydämen värähtelyä ja kristustietoisuutta ohjaamaan kaikkea tässä hoidossa niinkuin on SINUN korkeamman itsesi tahto ja sinulle korkeimman parhaan mukaista.

 

Voit aktivoida hoitosi kuuntelemalla Rakkaudentähden parannuslauluja:

http://www.rakkaudentahti.fi/MP3/aloituslaulu.mp3

http://www.rakkaudentahti.fi/MP3/parannuslaulu.Merkiel.mp3

Ilmottaudu keskiviikon kaukohoitoon
Ilmottaudu hoitajaksi kaukohoitoon

Rakkaudentähti Ry

rakkaudentahtiry at gmail.com

0458760480 tekstiviestilllä!

www.rakkaudentahti.net

LIKE TWEET FORWARD
MailerLite