Könyv Guru

Könyvírási és könyvkiadási tippek, információk

Különleges kedvezmény a hírlevél olvasóinak!

30% engedményt kap, ha beírja a Guru99633 kuponkódot a megrendelés során!

A lebilincselő történet írásának alapjai – 1. rész: Hogyan állítsuk össze a cselekményvázlatot?
Teddy Kelley / Unsplash.comHogyan épül fel az alapoktól egy csavaros történet, milyen egyszerű szempontok szerint lehet felépíteni egy jó sztorit? Alkossunk cselekményvázlatot 8 lépésben!
“Legyen egy alapgondolat, és ahogy elkezdesz írni, kikristályosodik a történet”
V. Kiss Orsolya: A herceg fekete lovon érkezikMik az előjelei egy bántalmazó kapcsolatnak és miért kell a szerzőnek leírni a gyengébb ötleteit is? Interjú V. Kiss Orsolyával, A herceg fekete lovon érkezik írójával.
Krisz ötletei / Megírtam a regényemet. Vajon jó a lezárása?
Rodion Kutsaev / Unsplash.comVarrjuk el a szálakat, de ne rágjunk mindent az olvasó szájába, nyugodtan adjunk neki gondolkodnivalót és kerüljük a kliséket. Krisz megfontolandó tanácsai regényünk befejezéséhez.

30% engedményt kap, ha beírja a Guru99633 kuponkódot a megrendelés során!

A Személyes Történelem honlap íráspályázata

A szemelyestortenelem.hu a magántörténelmeinket reprezentáló képeket és rövid történeteket tesz közé.  Mindenfajta visszaemlékezésről lehet szó: gyermekkori emlékek, családi legendák a felmenőkről, vadász- vagy katonatörtének, utazási kalandok, élethelyzeti válságok, közszereplők memoárjai, naplórészletek stb. A jelentkezéseket az info@szemelyestortenelem.hu email címen várják. Ide kattintva olvasható a felhívás.

Könyvkiadási lehetőségekért kattintson ide!

Könyv.Guru | info@konyv.guru