Intenties voor het komende jaar
                                                           
Nieuwsbrief | Lichtbericht Angelique Desiree - creatieve workshops

Vooruit en terugblikken

Hallo lieve mensen,

We staan aan het einde van het jaar 2016, terwijl 2017 al bijna aan de horizon gloort. Numerologen en astrologen zeggen dat 2016 een jaar van zuivering was. Van het ontdoen van zaken die niet meer passen, kunnen of horen, om verlicht hiervan 2017, het jaar van het grote nieuwe begin, in te gaan. 

Voor mij was 2016 vooral een intens jaar, waarin ik me door flink wat oude en belemmerende patronen heb gewerkt. Ik heb vaak op het punt gestaan het bijltje erbij neer te gooien, omdat dingen zo enorm moeizaam konden gaan. Gelukkig hield ik steeds de pot met goud in het vizier, die zou staan te wachten als ik nog even zou volhouden. Een jaar met diepe dalen en hoge pieken, waarin ik (soms tegen wil en dank) leerde steeds dichter bij mezelf te blijven. Waarin ik ontdekte dat ik dicht bij mezelf het sterkste ben, het snelste terugveer, het meest te bieden heb en het meest gewaardeerd wordt.
En zowaar... de pot staat er steeds! Misschien niet in de vorm die ik voor ogen had, maar jezelf trouw blijven en je niet uit het veld laten slaan door tegenslagen brengt mooie groei en onvoorziene mogelijkheden met zich mee.
Kunstzinnig dynamische coaching, zoals we het leren op De Kleine Tiki, speelt een hele belangrijke rol in het (terug)vinden van mijn eigen essentie en constructief omgaan met de uitdagingen van het leven, zonder concessies te doen aan wie je in wezen bent. Maar het biedt vooral een heerlijke aanleiding om aan de slag te gaan met het vormgeven wat er binnenin je speelt. Met het uitdrukken van inspiratie en ook dat anderen cadeau doen. Het licht leven en daarmee doorgeven,

Ik wens iedereen dat hij of zij in het komende jaar in volle glorie authentiek mag zijn. Zonder remmingen of schaamte, met vertrouwen en plezier.

 
Liefs, Angelique Desiree

 

Kothbiro

Zo eenvoudig, zo zacht, zo mooi.

 

Vegan wortel banaan taart recept

Heerlijke en gezonde chocokokosballetjes

Ingrediënten

 • 100 gram dadels
 • 75 gram walnoten
 • een volle lepel kokosolie
 • 1 eetlepel cacaonibs
 • paar eetlepels kokosrasp
 • optioneel wat vanillepoeder

How to:

 • Maal de dadels kort in een keukenmachine tot een grove puree.
 • Voeg de noten, kokosolie, cacaonibs en vanille toe en maal een paar keer zodat er een grof mengsel ontstaat.
 • Schep dit mengsel uit de machine en kneed tot een balletjes
 • Rol de balletjes door de kokosrasp. (lust je geen kokos, laat deze stap dan weg)
 • Laat de ballen even opstijven in de koelkast en dan: serveren maar!

(Ook geschikt voor veganisten)

2017 in beeld

Deze maand hebben mijn zus Josselien (die systemisch opsteller is) en ik voor het eerst de workshopdag '2017 in beeld' verzorgd. Wow, wat een mooie dag. 
Voor mij is het heel waardevol om dit samen met mijn zus neer te zetten en op wezenlijk niveau met mensen te werken, in het veld waar niet tastbare en niet rationele informatie kan worden aangeboord. Een vorm waar deelnemers erg blij van werden. Hoewel het een hele dag aandacht en concentratie vraagt, hebben we geen seconde het gevoel gehad aan het werk te zijn. Het lijkt écht te bestaan: dat wanneer je doet wat je echt leuk vind, het je geen moeite en energie kost. Dit smaakt naar meer!

We hebben nog 2 edities gepland; op 14 januari (VOL) en de laatste op 21 januari. In de toekomst zullen er ook nog beeldende opstellings-workshops worden gepland met een andere insteek. Houd de Facebook pagina in de gaten!

Workshop info

SLOMO - Do what you want to.

Een hartverwarmende korte documentaire over een neuroloog die zichzelf op een gegeven moment in zijn leven niet meer leuk vond. Hij besloot zich alleen nog maar met zijn grote passie bezig te houden en leeft sindsdien een totaal ander, maar zeer gelukkig leven.

NewYorkTimes

12 heilige nachten

We zijn al een tijdje op weg, maar wil deze info toch nog graag met jullie delen. We bevinden ons nu in de periode met de 12 (of 13) heilige nachten. De tijd tussen kerstavond en 6 januari.
Een mooie tijd om stil te staan bij het afgelopen jaar en vooruit te blikken naar het komende.

Bronnen:Innerlijke Coach Antrovista Arend Landman Calista van Amerongen

Wallpaper Sunset

DigiCadeau: Live your light wallpaper

Live your light is een verbeelding van mijn wens voor 2017; dat ik het mijne en jij het jouwe mag leven.

Downloaden>Klik op de knop Download> rechtsklikken op de afbeelding die opent als je op de knop klikt>bewaar als.. en dan kun je hem instellen als bureaublad achtergrond van je computer of tablet.

Download

Voor de nieuwkomers:

In plaats van je op de hoogte te houden van louter mijn activiteiten, wil ik iets sturen waar je blij van wordt; wat inspireert en misschien een sprankje licht brengt nu de dagen donkerder zijn. Vandaar de naam: ~LICHTBERICHT~ (Bekijk hier Lichtbericht #1 & Lichtbericht#2)


Elke maand zal ik er één sturen. Met fijne muziekjes, inspiratie, interviews, aankondigingen, kortingen en digitale cadeautjes en noem maar op. Ik hoop dat het jou bevalt en zo niet, kun je je heel makkelijk uitschrijven via de link onderaan de mail.

Angelique Desiree Lichtbericht
Dat was het voor nu. Tot volgende maand!
Angelique Desiree Kunstenaar, Coach & Docent
licht@angeliquedesiree.nl
0624860006
Facebook Instagram Pinterest Wordpress Linkedin

Voel je vrij deze mail door te sturen naar anderen die hem ook zouden kunnen waarderen :)

Angelique Desiree

licht@angeliquedesiree.nl

06 24 86 00 06

www.angeliquedesiree.nl

SHARE FORWARD

Je ontvangt deze e-mail omdat je eerder interesse hebt getoond in mijn diensten en / of mijn nieuwsbrief. Wil je deze berichten niet meer ontvangen? Geen probleem.

Meld je hier af

MailerLite