U ontvangt deze e-mail omdat u in ons mailingbestand bent opgenomen.

Pink Floyd doorzag het schoolsysteem decennia geleden al. Het systeem dat niets overlaat aan de eigenheid van een kind met alle destructiviteit tot gevolg.

Hoe kan een kind tot wasdom komen als het wordt gezien als een ‘probleem’? Niet het kind is het probleem, maar de focus op het onvermogen i.p.v. het vermogen van het kind is het probleem.

Het schoolsysteem wordt inmiddels als het meest traag evoluerende onderdeel in de samenleving beschouwd, tot grote ergernis en onmacht van vele ouders, leraren en leraressen.

Een radicaal andere benadering. Die van ondersteunen in plaats van onderwijzen! Ieder kind is uniek en heeft aangeboren talenten die slechts tijd en gelegenheid nodig hebben om tot ontplooiing te komen. Alles is in essentie al aanwezig!

Voor de nieuwe ouders en kinderen die het heft in eigen hand willen nemen, start in oktober 2017 het eerste programma van De Nieuwe Ouder & Kind Academie: De Nieuwe Ouder & Kind Cursus

Heb jij het gevoel dat het begeleiden van kinderen anders kan en/of misschien zelfs anders moet? En wil jij weten hoe je in deze systematische wereld je eigen plan trekt? Wat bewust ouderschap inhoudt? Wil jij de juiste kennis & tools aangereikt krijgen en hierin gecoacht worden?

De Nieuwe Ouder & Kind Cursus biedt uitkomst! In deze cursus worden kinderen van 6-12 jaar begeleid in het hervinden en/of versterken van het contact met hun Eigen Wijsheid d.m.v. kindermeditatielessen. Als volwassenen dragen we meer bagage mee. Deze cursus geeft je de mogelijkheid om bagage los te laten zodat er rust, ruimte, helderheid en compassie voor in de plaats komt. Daarbij wordt je begeleid in je ontwikkeling naar bewust ouderschap zodat je dit op jouw Eigen Wijze handen en voeten kunt geven in de praktijk. Voor de cursus is geen meditatie-ervaring nodig!

Het programma beslaat 7 lessen + een introductie voor zowel kinderen als volwassenen. De lessen vinden plaats in oktober en november (kinderen op woensdagmiddag, volwassenen op zondagavond) De basisinformatie wordt toegelicht in de Introductie Workshop. Ook zitten hier alle ingrediënten van de cursus in verweven zodat je vrijblijvend je eigen ervaring kunt opdoen.

Geef je dan snel op voor de
vrijblijvende Introductie Workshop
op 8 oktober 2017 om 19.00 uur,
kosten € 25,- p.p.

En geef je kind op voor de
vrijblijvende Introductieles
op 11 oktober om 13.30 uur,
kosten € 10,- p.k.

Locatie: Yoga Sadhana, Sint Jacobsstraat 8, Vlissingen
Opgeven kan via: info@hetnieuwebrein.nl

De Nieuwe Ouder & Kind Academie is onderdeel van Praktijk Het Nieuwe Brein.

Praktijk Het Nieuwe Brein

info@hetnieuwebrein.nl

06 - 233 326 67

www.hetnieuwebrein.nl

Facebook Website

U ontvangt deze e-mail omdat u in ons mailingbestand bent opgenomen.

Uitschrijven? Klik hier